Vienti-/myyntiassistentti, Pölkky Oy, Kuusamo

Pölkky Oy on Pohjois-Suomen suurin yksityinen puunjalostaja. Pölkky Oy:llä on yli viidenkymmenen vuoden kokemus puunjalostuksessa. Pölkky-yhtymän sahat ja jatkojalostuslaitokset sijaitsevat maan parhaalla puuraaka-ainealueella Kuusamossa, Taivalkoskella ja Kajaanissa. Oulussa Pölkyllä on painekyllästyslaitos.

Liikevaihtomme on noin 180 miljoonaa euroa vuodessa. Yhtymässä osakkuusyrityksineen työskentelee noin 420 alan ammattilaista. Koko tuotantoketju aina puunhankinnasta sahaukseen ja jatkojalostukseen ovat saman toimijan hallussa.

Haemme Kuusamon tehtaalle kasvavaan joukkoomme

VIENTI-/MYYNTIASSISTENTTIA vakituiseen työsuhteeseen.

Työnkuva sisältää monipuolisia vienti- ja myyntiassistentin tehtäviä, kuten tilausten vastaanotto ja vahvistaminen asiakkaille, toimitusten suunnittelu ja sopiminen yhdessä asiakkaiden, tuotannon ja myynnin kanssa, sekä toimituksiin liittyvien asiakirjojen hallintaa. Tehtävässä pitää pystyä organisoimaan useiden asiakkaiden tilauksia yhtäaikaisesti.

Olet etsimämme henkilö, mikäli sinulla on kokemusta vastaavista tehtävistä tai soveltuva koulutus. Sinulla on hyvät vuorovaikutus-, yhteistyö- ja neuvottelutaidot sekä päätöksentekokykyä. Tärkeintä meille on kuitenkin aito halusi oppia uutta, kehittävä asenne ja aktiivinen ote työhön!

Saat kattavan perehdytyksen käytännön työhön kokeneilta metsäteollisuuden ammattilaisilta. Sinun ei tarvitse olla valmis ammattilainen, meillä sinulla on mahdollisuus kasvaa sellaiseksi.

Tartu haasteeseen ja tule mukaan rakentamaan Pölkyn menestystarinaa!

Haethan tehtävään mahdollisimman pian, sillä haastattelemme jo hakuajan aikana ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Hakijalta odotamme:

- Sujuvaa englannin kielen taitoa
- Tarkkuutta ja huolellisuutta
- Asiakaspalvelulähtöisyyttä ja myyntihenkeä
- Hyviä tiimityötaitoja ja yhteishenkeä
- Itsenäistä työotetta ja oma-aloitteisuutta
- Soveltuvan koulutuksen (kaupallinen tai logistiikka), tai vastaavaa työkokemusta

Me tarjoamme:

- Nopean työllistymisen
- Vakituisen työsuhteen suomalaisessa, perheomisteisessa ja kansainvälisesti toimivassa yrityksessä, jolla on pitkä historia sekä vahva paikka alallaan 
-Monipuolisen ja mielenkiintoisen työtehtävän, jossa sinulla on mahdollisuus kehittää osaamistasi ja kasvaa ammattilaiseksi
- Kattavan perehdytyksen ja osaavan tiimin tuen
- Mahtavat työkaverit, perheyhtiömäisen lämpimän vastaanoton sekä välittömän työkulttuurin
- Viihtyisän ja turvallisen työympäristön Kuusamon luonnonkauniissa maisemissa sekä hyvät työsuhde-edut, kuten laadukkaan työterveyshuollon ja hyvät liikunta- ja harrastusmahdollisuudet.

Eduksi katsomme:

- Aikaisemman kokemuksen vientiteollisuuden tehtävistä
- Osaamisen vientidokumenttien laadinnasta
- Kansainvälisen kaupan tuntemuksen
- Kokemuksen myynnin ja markkinoinnin aloilta


Lisätietoja tehtävästä antaa:

myyntijohtaja Ville Liimola, ville.liimola@polkky.fi, puh. +358 50 551 6610
henkilöstöpäällikkö Aleksi Laaksonen, aleksi.laaksonen@polkky.fi, puh. +358 400 112 666

Hakuaika alkaa: 2.10.2020
Hakuaika päättyy: 25.10.2020