Kunnossapitoasentaja, Kajaaniwood Oy, Kajaani

Pölkky Oy on Pohjois-Suomen suurin yksityinen puunjalostaja. Pölkky Oy:llä on yli viidenkymmenen vuoden kokemus puunjalostuksessa. Pölkky-yhtymän sahat ja jatkojalostuslaitokset sijaitsevat maan parhaalla puuraaka-ainealueella Kuusamossa, Taivalkoskella ja Kajaanissa. Oulussa Pölkyllä on painekyllästyslaitos.

Liikevaihtomme on noin 180 miljoonaa euroa vuodessa. Yhtymässä osakkuusyrityksineen työskentelee noin 420 alan ammattilaista. Koko tuotantoketju aina puunhankinnasta sahaukseen ja jatkojalostukseen ovat saman toimijan hallussa.

Haemme Kajaaniin mekaanista

KUNNOSSAPITOASENTAJAA vakituiseen työsuhteeseen Kajaaniwood Oy:n tehtaalle.

Työtehtäväsi ovat pääasiassa mekaanisen kunnossapidon tehtävät tuotantotilojen, kiinteistöjen ja koneiden parissa. Olet meille erittäin tärkeässä roolissa ratkomassa päivittäisiä haasteita ja varmistamassa tuotannon tehokkaan, turvallisen ja laatuvaatimusten mukaisen toiminnan.

Olet etsimämme henkilö, mikäli sinulla on jo hieman kokemusta vastaavista tehtävistä. Omaat hyvät vuorovaikutustaidot, kädentaidot, loistavan asenteen sekä kiinnostuksen kehittää omaa ammattitaitoa jatkuvan kehityksen periaatteella. Tärkeintä meille on kuitenkin aito halusi oppia uutta, kehittävä asenne ja aktiivinen ote työhön!

Saat kattavan perehdytyksen käytännön työhön kokeneilta metsäteollisuuden ammattilaisilta. Sinun ei tarvitse olla valmis ammattilainen, meillä sinulla on mahdollisuus kasvaa sellaiseksi!

Haethan tehtävään mahdollisimman pian, sillä haastattelemme jo hakuajan aikana, ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Tartu haasteeseen ja tule mukaan rakentamaan Pölkyn menestystarinaa!

Hakijalta odotamme:

-Soveltuvaa koulutusta, vastaavaa työkokemusta ja kädentaitoja
-Riuskaa työotetta ja oma-aloitteisuutta
-Hyviä vuorovaikutustaitoja ja yhteishenkeä
-Joustavuutta
-Valmiutta 2/3-vuorotyöhön sekä päivystysvuoroihin

Eduksi katsomme:

-Aikaisemman työkokemuksen kunnossapidon ja asennustöiden parista
-Harrastusten myötä saadut kädentaidot
-Hitsaustaidot

Me tarjoamme:

-Nopean työllistymisen
-Monipuolisen ja haastavan työtehtävän, jossa sinulla on mahdollisuus kehittää osaamistasi ja kasvaa ammattilaiseksi
-Vakituisen työsuhteen suomalaisessa, perheomisteisessa ja kansainvälisesti toimivassa yrityksessä, jolla on pitkä historia sekä vahva paikka alallaan
-Kattavan perehdytyksen ja osaavan tiimin tuen
-Mahtavat työkaverit, perheyhtiömäisen lämpimän vastaanoton sekä välittömän työkulttuurin
-Viihtyisän ja turvallisen työympäristön Kajaanin luonnonkauniissa maisemissa sekä hyvät työsuhde-edut, kuten laadukkaan työterveyshuollon ja hyvät liikunta- ja harrastusmahdollisuudet.

Lisätietoja tehtävästä antavat:

kunnossapitopäällikkö Esa Tölli, esa.tolli@polkky.fi, puh. +358 41 432 9295
kunnossapidon työnjohtaja Kimmo Lukkari, kimmo.lukkari@polkky.fi, puh. +358 400 849396

Hakuaika alkaa: 7.10.2020
Hakuaika päättyy: 31.10.2020