Automaatiopäällikkö, Pölkky Oy, Kuusamo

Pölkky Oy on Pohjois-Suomen suurin yksityinen puunjalostaja. Pölkky Oy:llä on yli viidenkymmenen vuoden kokemus puunjalostuksessa. Pölkky-yhtymän sahat ja jatkojalostuslaitokset sijaitsevat maan parhaalla puuraaka-ainealueella Kuusamossa, Taivalkoskella ja Kajaanissa. Oulussa Pölkyllä on painekyllästyslaitos.

Liikevaihtomme on noin 170 miljoonaa euroa vuodessa. Yhtymässä osakkuusyrityksineen työskentelee noin 420 alan ammattilaista. Koko tuotantoketju aina puunhankinnasta sahaukseen ja jatkojalostukseen ovat saman toimijan hallussa.

Haemme Kuusamoon, teknisen kehityksen yksikköön

AUTOMAATIOPÄÄLLIKKÖÄ vakituiseen työsuhteeseen.

Painopiste tehtävässä on vahvasti johtaa investointien myötä tulevien uusien automaatioteknologioiden hankita- ja kehitysprojekteja neljällä tuotantolaitoksella Koillismaalla ja Kajaanissa. Projektien laajuus vaihtelee yksittäisistä laitteista kokonaisiin konelinjoja käsittäviin automaatiouusintoihin. 

Työtehtäviin kuuluvat olennaisesti myös tuotanto-organisaatioiden kehitys ja koulutus automaatiojärjestelmien käyttöönottoon ja ylläpitoon liittyen, sekä ennakkoluuloton perehtyminen viimeisimmän huipputeknologian soveltamisesta tuotantolinjoille - esimerkiksi tekoälyn, robotiikan ja konenäköjärjestelmien muodossa.

Asemapaikkasi on Kuusamossa, toimit tarvittaessa myös muissa yksiköissä.

Olet etsimämme henkilö, mikäli sinulla on jo hieman kokemusta vastaavista tehtävistä. Olet itseohjautuva, päämäärätietoinen ja sinulla on valmiudet kehittää tehdasautomaatioita viimeisintä huipputeknologiaa hyödyntäen. Tärkeintä meille on kuitenkin aito halusi oppia uutta, kehittävä asenne ja aktiivinen ote työhön!

Tartu haasteeseen, ja tule mukaan rakentamaan Pölkyn menestystarinaa!

Hakijalta odotamme

-Soveltuvaa koulutusta (Di / Amk)
-Sujuvaa suullista ja kirjallista viestintää (suomi & englanti)
-Hyviä vuorovaikutustaitoja ja yhteishenkeä
-Kokemusta teollisuuden sähköautomaatio- ja IT-järjestelmistä
-Kokemusta projektityöskentelystä

Me tarjoamme:

-Monipuolisia, haastavia ja palkitsevia tehtäviä sekä mahdollisuuden jatkuvaan ammatilliseen kehittymiseen.
-Vakituisen työsuhteen suomalaisessa, perheomisteisessa ja kansainvälisesti operoivassa yrityksessä, jolla on pitkä historia sekä vahva paikka alallaan
-Osaavan tiimin tuen, meillä puhalletaan yhteen hiileen!
-Mahtavat työkaverit, perheyhtiömäisen lämpimän vastaanoton sekä välittömän työkulttuurin
-Viihtyisän ja turvallisen työympäristön Kuusamon luonnonkauniissa maisemissa sekä hyvät työsuhde-edut, kuten laadukkaan työterveyshuollon sekä hyvät liikunta- ja harrastusmahdollisuudet.

Lisätietoja tehtävästä antavat:
tekninen johtaja Pekka Tuovinen, pekka.tuovinen@polkky.fi, puh. +358 400 2917 15
henkilöstöpäällikkö Aleksi Laaksonen, aleksi.laaksonen@polkky.fi, puh. +358 400 1126 66

Hakuaika alkaa: 16.11.2020
Hakuaika päättyy: 20.12.2020