Työnjohtaja, Ulea Oy, Taivalkoski

Pölkky Oy on Pohjois-Suomen suurin yksityinen puunjalostaja. Pölkky Oy:llä on yli viidenkymmenen vuoden kokemus puunjalostuksessa. Pölkky-yhtymän sahat ja jatkojalostuslaitokset sijaitsevat maan parhaalla puuraaka-ainealueella Kuusamossa, Taivalkoskella ja Kajaanissa. Oulussa Pölkyllä on painekyllästyslaitos.

Liikevaihtomme on noin 170 miljoonaa euroa vuodessa. Yhtymässä osakkuusyrityksineen työskentelee noin 420 alan ammattilaista. Koko tuotantoketju aina puunhankinnasta sahaukseen ja jatkojalostukseen ovat saman toimijan hallussa.

Haemme Taivalkosken tuotantolaitokselle

TYÖNJOHTAJAA vakituiseen työsuhteeseen.

Työnjohtajana vastaat tuotannon turvallisesta, tehokkaasta ja laatuvaatimusten mukaisesta toiminnasta, tuotannon ohjauksesta, tiimisi päivittäisestä johtamisesta ja työn organisoinnista sekä henkilöstöresurssien hallinnasta.

Pystyt organisoimaan päivittäisen työn muuttuvassa ympäristössä, pitäen langat käsissäsi. Näet myös suuremman kuvan taustalla ja suhtaudut työn kehittämiseen innokkaasti ja päämäärätietoisesti. Sinulla on hyvät vuorovaikutus- ja yhteistyötaidot, paineensietokykyä ja organisointitaitoja sekä päätöksentekokykyä.

Olet etsimämme henkilö, mikäli sinulla on jo hieman kokemusta vastaavista tehtävistä, omaat hyvät työelämätaidot, loistavan asenteen sekä kiinnostuksen kehittää omaa ja tiimisi ammattitaitoa jatkuvan kehityksen periaatteella. Tärkeintä meille on kuitenkin aito halusi oppia uutta, kehittävä asenne ja aktiivinen ote työhön!

Saat kattavan koulutuksen ja perehdytyksen käytännön työhön kokeneilta metsäteollisuuden ammattilaisilta. Sinun ei tarvitse olla valmis ammattilainen, meillä sinulla on mahdollisuus kasvaa sellaiseksi.

Tartu haasteeseen ja tule mukaan rakentamaan Pölkyn menestystarinaa!

Haastattelemme jo hakuajan aikana ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Hakijalta odotamme

-soveltuvaa koulutusta tai vastaavaa työkokemusta
-sujuvaa suullista ja kirjallista viestintää (suomi & englanti)
-hyviä vuorovaikutustaitoja ja yhteishenkeä
-joustavaa asennetta
-kykyä käyttää nykyaikaisia prosessiohjelmistoja ja tietotekniikkaa.

Me tarjoamme:

-monipuolisen, haastavan ja ainutlaatuisen tehtävän metsäteollisuuden parissa
-vakituisen työsuhteen suomalaisessa, perheomisteisessa ja kansainvälisesti toimivassa yrityksessä, jolla on pitkä historia sekä vahva paikka alallaan
-osaavan tiimin tuen, meillä puhalletaan yhteen hiileen!
-mahtavat työkaverit, perheyhtiömäisen lämpimän vastaanoton sekä välittömän työkulttuurin
-viihtyisän ja turvallisen työympäristön Taivalkosken luonnonkauniissa maisemissa sekä hyvät työsuhde-edut, kuten laadukkaan työterveyshuollon sekä hyvät liikunta- ja harrastusmahdollisuudet.

Eduksi katsomme:

-työnjohto-/esimieskokemuksen
-laatu- ja järjestelmäosaamisen
-toimialakokemuksen metsäteollisuuden eri tehtävistä
-teknisen koulutuksen ja tietämyksen.

Lisätietoja tehtävästä antavat:

tehdaspäällikkö Tarmo Latvajärvi, tarmo.latvajarvi@polkky.fi, puh. +358 40 7522 062
henkilöstöpäällikkö Aleksi Laaksonen, aleksi.laaksonen@polkky.fi, puh. +358 400 1126 66

Hakuaika alkaa: 18.2.2021
Hakuaika päättyy: 21.3.2021