Vuorotteluvapaan sijainen, tuotantotyöntekijä, Pölkky Oy

Pölkky Oy on Pohjois-Suomen suurin yksityinen puunjalostaja. Pölkky Oy:llä on yli viidenkymmenen vuoden kokemus puunjalostuksessa. Pölkyn sahat ja jatkojalostuslaitokset sijaitsevat maan parhaalla puuraaka-ainealueella Kuusamossa, Taivalkoskella ja Kajaanissa. Oulussa Pölkyllä on painekyllästyslaitos. Liikevaihtomme on noin 160 miljoonaa euroa vuodessa.
Yhtiössä osakkuusyrityksineen työskentelee noin 420 alan ammattilaista. Koko tuotantoketju aina puunhankinnasta sahaukseen ja jatkojalostukseen ovat saman toimijan hallussa.

Haemme Taivalkosken tuotantolaitoksille

TUOTANTOTYÖNTEKIJÄÄ määräaikaiseen (6 kk) työsuhteeseen.

Työtehtäväsi ovat monipuolisia prosessinhoitajan tehtäviä sahaus- ja jalostuslinjoilla. Olet meille erittäin tärkeässä roolissa ratkomassa haasteita ja varmistamassa turvallisen, sujuvan ja laatuvaatimusten mukaisen tuotannon. Työtehtävämme sopivat niin miehille kuin naisille, nuorille ja kokeneemmille.

Sinun ei tarvitse olla valmis ammattilainen, mutta toisen asteen tutkinto ja työkokemus esim. prosessi-, metsä- tai rakennusalalta katsotaan eduksi. Tärkeintä meille on kuitenkin aito halusi oppia uutta, kehittävä asenne ja aktiivinen ote työhön.
Saat kattavan turvallisuus- ja tehtäväkohtaisen perehdytyksen käytännön työhön kokeneilta metsäteollisuuden ammattilaisilta. Meillä sinulla on mahdollisuus kasvaa ammattilaiseksi.

Oletko etsimämme tulevaisuuden tähti reippaalla asenteella ja vahvalla työmoraalilla? 
Toivomme, että olet positiivinen työntekijä, joka tulee hyvin toimeen porukassa, mutta kantaa vastuun myös itsenäisestä työstä. Olet vastuullinen ja oma-aloitteinen, etkä vierasta rutiininomaistakaan työtä. Tartut toimeen ja haluat kantaa kortesi kekoon koko työyhteisön tavoitteiden saavuttamiseksi.

Haethan tehtävään mahdollisimman pian, sillä haastattelemme jo hakuajan aikana ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Tartu haasteeseen ja tule mukaan rakentamaan Pölkyn menestystarinaa!

Hakijalta odotamme:
-Vähintään 18 vuoden ikää ja valmiutta 2/3-vuorotyöhön
-Hyviä tiimityötaitoja ja yhteishenkeä
-Hyvää fyysistä kuntoa ja rutiinien sietokykyä.

Me tarjoamme:
-Nopean työllistymisen
-Määräaikaisen työsuhteen suomalaisessa, perheomisteisessa ja kansainvälisesti toimivassa yrityksessä, jolla on pitkä historia sekä vahva paikka alallaan 
-Monipuolisen ja mielenkiintoisen työtehtävän, jossa sinulla on mahdollisuus kehittää osaamistasi ja kasvaa ammattilaiseksi
-Kattavan perehdytyksen ja osaavan tiimin tuen
-Mahtavat työkaverit, perheyhtiömäisen lämpimän vastaanoton sekä välittömän työkulttuurin
-Viihtyisän ja turvallisen työympäristön Kuusamon tai Taivalkosken luonnonkauniissa maisemissa
-Hyvät työsuhde-edut, kuten laadukkaan työterveyshuollon, liikunta- ja hyvinvointiedut sekä hyvät liikunta- ja harrastusmahdollisuudet.

Eduksi katsomme:
-Soveltuvan työkokemuksen
-Soveltuvan koulutuksen.

Lisätietoja tehtävästä antaa:
tehdaspäällikkö Tarmo Latvajärvi, tarmo.latvajarvi@polkky.fi, puh. +358 40 7522 062.

Hakuaika alkaa: 28.10.2021
Hakuaika päättyy: 19.12.2021