Projekti-insinööri, Pölkky Oy

Pölkky Oy on osa itävaltalaista Pfeifer Groupia, joka työllistää yhteensä noin 2 600 henkilöä kolmessatoista eri toimipaikassa Itävallassa, Saksassa, Tšekissä ja Suomessa. Pfeifer Groupin ennustettu liikevaihto on yhteensä 1,4 miljardia euroa vuonna 2023.

Pölkky Oy on Pohjois-Suomen suurin yksityinen puunjalostaja. Meillä on yli viidenkymmenen vuoden kokemus puunjalostuksesta. Sahat ja jatkojalostuslaitoksemme sijaitsevat maan parhailla puuraaka-ainealueilla Kuusamossa, Taivalkoskella ja Kajaanissa. Oulussa meillä on painekyllästyslaitos.

Liikevaihtomme on noin 200 miljoonaa euroa vuodessa. Tuotteistamme noin 80 % menee vientiin. Meillä työskentelee noin 420 alan ammattilaista. Hallussamme on koko tuotantoketju aina puunhankinnasta sahaukseen ja jatkojalostukseen. Lisätietoja osoitteessa www.polkky.com

Haemme uuteen avattavaan työtehtävään

PROJEKTI-INSINÖÖRIÄ vakituiseen työsuhteeseen.

Haluatko olla mukana toteuttamassa merkittävää investointihanketta osana motivoitunutta tiimiä? Etsimme ammattitaitoista projekti-insinööriä vahvistamaan rakennusteknistä ohjausta ja valvontaa Kajaanin investointiprojektissa ja myöhemmin muissa rakennushankkeissa. Tässä roolissa pääset osallistumaan monipuolisesti eri rakentamisen osa-alueisiin ja vaikuttamaan huomattavasti lopputulokseen.

Projekti-insinöörinä työskentelet läheisesti yhdessä eri osapuolten, kuten suunnittelijoiden, urakoitsijoiden ja projektijohtajien kanssa varmistaen, että hankkeet etenevät sujuvasti ja laadukkaasti. Pääset näkemään suuren teollisuusinvestointihankkeemme kehittymisen läheltä kansainvälisessä toimintaympäristössä.

Työskentelet teknisen kehityksen tiimissä. Raportoit työssäsi rakennuspäällikölle. Asemapaikkasi on Kuusamossa tai Kajaanissa. Tehtävässä voit tehdä töitä osittain etänä. Tehtävä edellyttää liikkumista eri tuotantolaitostemme välillä.

Olet etsimämme henkilö, mikäli sinulla on jo hieman kokemusta vastaavista tehtävistä, olet organisointi- ja ongelmanratkaisutaitoinen, päämäärätietoinen sekä pystyt työskentelemään suunnitelmallisesti ja tarkasti, halliten useita tehtäviä samanaikaisesti.

Tarjoamme laajan, itsenäisen ja mielenkiintoisen työtehtävän. Pääset loistopaikalle kansainväliseen organisaatioon, jossa saat hyödyntää osaamistasi täydellä teholla. Saat käyttöösi osaavan tiimin tuen ja modernit työvälineet. Saat työhösi kattavan perehdytyksen kokeneilta metsäteollisuuden ammattilaisilta.

Tartu haasteeseen ja kasvata vahvat juuret pohjoiseen!

Katso Pölkyn video 'Metsätyö on toinen luontoni' osoitteessa https://www.youtube.com/watch?v=4m8mNdxryy0

Hakijalta odotamme:
-Soveltuvaa teknistä koulutusta (DI, RI/AMK)
-Vähintään parin vuoden työkokemusta rakennustyömailta
-Kokemusta projektityöskentelystä, työmaaprojektien hoitamisesta ja raportoinnista
-Hyviä vuorovaikutus-, sidosryhmä- ja ongelmanratkaisutaitoja sekä kykyä kehittää toimintamalleja
-Sujuvaa suullista ja kirjallista viestintää (suomi & englanti)
-Itseohjautuvaa, vastuullista ja tavoitteellista työotetta sekä avointa lähestymistä muuttuviin haasteisiin.

Me tarjoamme:
-Monipuolisen, sopivasti haastavan ja ainutlaatuisen tehtävän vientiteollisuuden parissa
-Vakituisen työsuhteen perheomisteisessa ja kansainvälisesti toimivassa yrityksessä, jolla on pitkä historia ja vahva paikka alallaan
-Kattavan perehdytyksen ja osaavan tiimin tuen
-Mahtavat työkaverit, perheyhtiömäisen lämpimän vastaanoton sekä välittömän työkulttuurin
-Viihtyisän ja turvallisen työympäristön Kainuun luonnonkauniissa maisemissa
-Hyvät työsuhde-edut, kuten laadukkaan työterveyshuollon, liikunta- ja hyvinvointiedut sekä hyvät liikunta- ja harrastusmahdollisuudet.

Eduksi katsomme:
-Kokemuksen metsäteollisuuden eri tehtävistä
-Kokemuksen teollisuuden rakennushankkeista.

Lisätietoja tehtävästä antavat:
Projektijohtaja Sami Sjöblom, sami.sjoblom@polkky.fi, puh. +358 44 4133 193
Rakennuspäällikkö Seppo Huttunen, seppo.huttunen@polkky.fi, puh. +358 44 4133 108.

Hakuaika alkaa: 30.8.2023
Hakuaika päättyy: 26.9.2023