Sähköasentaja, Pölkky Oy Kajaani

Pölkky Oy on osa itävaltalaista Pfeifer Groupia, joka työllistää yhteensä noin 2 600 henkilöä kolmessatoista eri toimipaikassa Itävallassa, Saksassa, Tsekissä ja Suomessa. Pfeifer Groupin ennustettu liikevaihto on yhteensä 1,4 miljardia euroa vuonna 2023.

Pölkky Oy on Pohjois-Suomen suurin yksityinen puunjalostaja. Meillä on yli viidenkymmenen vuoden kokemus puunjalostuksesta. Sahat ja jatkojalostuslaitoksemme sijaitsevat maan parhailla puuraaka-ainealueilla Kuusamossa, Taivalkoskella ja Kajaanissa. Oulussa meillä on painekyllästyslaitos.

Liikevaihtomme on noin 200 miljoonaa euroa vuodessa. Tuotteistamme noin 80 % menee vientiin. Meillä työskentelee noin 420 alan ammattilaista. Hallussamme on koko tuotantoketju aina puunhankinnasta sahaukseen ja jatkojalostukseen. Lisätietoja osoitteessa www.polkky.com

Haemme Kajaanin tuotantolaitokselle

SÄHKÖAUTOMAATIOASENTAJAA vakituiseen työsuhteeseen.

Työtehtäväsi ovat monipuolisia sähkökunnossapidon tehtäviä tuotantotilojen, kiinteistöjen ja koneiden parissa. Olet meille erittäin tärkeässä roolissa ratkomassa muuttuvia haasteita ja varmistamassa turvallisen, sujuvan ja laatuvaatimusten mukaisen tuotannon.

Olet etsimämme henkilö, mikäli sinulla on jo hieman kokemusta vastaavista tehtävistä. Omaat hyvät vuorovaikutustaidot, ongelmanratkaisukyvyn, loistavan asenteen sekä kiinnostuksen kehittää omaa ammattitaitoasi jatkuvan kehityksen periaatteella. Saat kattavan turvallisuus- ja tehtäväkohtaisen perehdytyksen käytännön työhön kokeneilta sähkökunnossapidon ammattilaisilta. Meillä sinulla on mahdollisuus kasvaa ammattilaiseksi.

Toivomme, että olet positiivinen työntekijä, joka tulee hyvin toimeen porukassa, mutta kantaa vastuun myös itsenäisestä työstä. Olet vastuullinen ja oma-aloitteinen, etkä vierasta rutiininomaistakaan työtä. Tartut toimeen ja haluat kantaa kortesi kekoon koko työyhteisön tavoitteiden saavuttamiseksi.

Arvostamme monimuotoisuutta, edistämme yhdenvertaisuutta työyhteisössämme ja kannustamme erilaisista taustoista tulevia hakemaan meille töihin. Haastattelemme jo hakuajan aikana ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Katso Pölkyn video 'Metsätyö on toinen luontoni' osoitteessa https://www.youtube.com/watch?v=4m8mNdxryy0

Tartu haasteeseen ja kasvata vahvat juuret pohjoiseen!

Hakijalta odotamme:
-Soveltuvaa koulutusta ja työkokemusta
-Sähkötyöturvallisuuskorttia
-Valmiutta vuorotyöhön
-Hyviä tiimityötaitoja ja yhteishenkeä.

Me tarjoamme:
-Nopean työllistymisen
-Loistavan sijainnin keskustan tuntumassa
-Vakituisen työsuhteen perheomisteisessa, kansainvälisesti toimivassa yrityksessä, jolla on pitkä historia ja vahva paikka alallaan 
-Monipuolisen ja mielenkiintoisen työtehtävän, jossa sinulla on mahdollisuus kehittää osaamistasi ja kasvaa ammattilaiseksi
-Kattavan perehdytyksen ja osaavan tiimin tuen
-Mahtavat työkaverit, lämpimän vastaanoton sekä välittömän työkulttuurin
-Viihtyisän ja turvallisen työympäristön Kajaanin luonnonkauniissa maisemissa
-Hyvät työsuhde-edut, kuten laadukkaan työterveyshuollon, liikunta- ja hyvinvointiedut sekä hyvät liikunta- ja harrastusmahdollisuudet.

Eduksi katsomme:
-Toimialakokemuksen metsäteollisuuden tehtävistä
-Ohjelmoitavien logiikoiden tuntemuksen
-Mekaaniset kunnossapitotaidot

Lisätietoja tehtävästä antaa:
kunnossapitoinsinööri Esa Tölli, esa.tolli@polkky.fi,  +358 41 432 9295

Hakuaika alkaa: 7.9.2023
Hakuaika päättyy: 4.10.2023