Developer Trainee

Visma Solutions Oy on Suomen johtava pk-yrityksille pilvipalveluita tuottava ohjelmistotalo. Visma Solutionsin tuoteperheeseen kuuluvat työnohjausratkaisu Severa, taloushallinnon ja toiminnanohjauksen ratkaisu Netvisor, budjetointi ja raportointityökalu Navita, verkkolaskuoperaattorialusta Maventa sekä Visma Sign, joka on palvelu sähköiseen allekirjoittamiseen.

Visma Solutions Oy on osa pohjoismaista Visma-konsernia, jossa työskentelee 7000 eri osa-alueiden asiantuntijaa ja joka palvelee yli 500 000 asiakasta. Suomessa toimivat tytäryritykset työllistävät 1000 ammattilaista ja palvelevat yli 60 000 asiakasyritystä.

Haluaisitko sinä työskennellä Suomen käytetyimmän taloushallinnon tai asiantuntijayritysten toiminnanohjaustyökalun ympärillä vaihtelevissa projekteissa mm. rajapintojen, integraatioiden, automaation sekä käytettävyyden teemoissa? Etsimme opiskelijoita määräaikaisiin tuotekehityksen projektitehtäviin. Tehtävät alkavat sopimuksen mukaan ja ne on suunniteltu tehtäväksi opintojen ohella. Arvioitu viikkotuntimäärä on noin 8-15h/viikko ja työt voi tehdä projektista riippuen joko toimistollamme Lappeenrannassa tai etätyönä. Haemme jatkuvasti tuotekehityksen ammattilaisia, joten menestyminen projektitehtävissä antaa erinomaiset mahdollisuudet työllistyä meille myöhemmin vakituiseen työsuhteeseen.

Mitä tarjoamme?

Tarjoamme mielenkiintoisia projektitehtäviä Netvisor- ja Severa -ohjelmistojemme tuotekehityksessä. Työskentely projekteissa on pääosin itsenäistä mutta eri aiheiden asiantuntijat tukevat työnohjausta sekä omaa oppimisprosessiasi. Meillä pääset haastamaan itseäsi ja työskentelemään innostavassa ja avoimessa työympäristössä. Developer Trainee -tehtävässä tarjoamme sinulle mahdollisuuden:
 

  • Kehittyä ja oppia uutta erilaisten projektien avulla

  • Haastaa itsesi ja näyttää omaa osaamistasi

  • Tienata joustavassa työsuhteessa opintojen ohella

  • Tutustua työelämään, tuotekehityksen tehtäviin ja yhteen Suomen parhaista työpaikoista (Great Place to Work -menestyjä 2012–2016).

Mitä odotamme?

Olet jo opintojesi loppuvaiheessa tai vasta aloittanut opinnot soveltuvalla alalla. Olet aikaansaava tekijätyyppi, jolla on polttava halu päästä haastamaan itsensä sekä oppimaan ja kehittymään tuotekehityksen tehtävien parissa. Arvostamme kykyä omaksua uusia asioita nopeasti ja toivomme, että persoonaltasi olet itseohjautuva, omistautuva ja analyyttinen. Tehtävät vaativat selvitystyötä sekä hyvää teknistä ymmärrystä ja osaamista. Menestymistä tehtävissä edesauttaa myös kyky hahmottaa abstrakteja kokonaisuuksia. Eduksi katsomme kokemuksen tai opinnot koodauksesta mutta tärkeintä meille on löytää alasta aidosti kiinnostunut, oppimishaluinen hyvä tyyppi. Vaatimuksena tehtävään on sujuva kirjallinen ja suullinen suomen ja englannin kielen taito.

Jos Developer Traineen osa-aikaiset projektitehtävät kiinnostavat, kerro meille itsestäsi lisää jättämällä CV:si ja hakemuksesi. Kerrothan hakemuksessa kiinnostuksen kohteistasi sekä mahdollisista toiveistasi projektitehtävien suhteen. Projektin aiheina voi olla esim. "Push-notifikaatiot Azure-ympäristössä" tai "Database lifecycle management -työkalujen analysointi ja vertailu". Myös tuntimäärä, jonka pystyt viikoittain projektin parissa työskentelemään on hyvä mainita. Käsittelemme hakemuksia sitä mukaa kun ne saapuvat ja täytämme paikat heti sopivan henkilön osuessa kohdalle.   

Lisätietoja tehtävästä

Timo Pöntinen
Development Manager
timo.pontinen@visma.com

www.netvisor.fi
www.vismasolutions.fi/rekry

GPTW2016

Täytä hakemus

Tietosuojaseloste

Takaisin