Ratkaisukonsultti


besolution
Hyvä ystävä,

oletko paras ratkaisu Customer Success ValueFrame -tiimiimme?

Tärkein tavoitteemme on auttaa asiakasyrityksiä menestymään yritysohjelmistojen ja -sovellusten avulla. Haluamme, että asiakkaamme kertovat kollegoilleen, että he ovat tehokkaita ja tuottavia sekä tekevät parempia päätöksiä nykyaikaisten työkalujen ansiosta.

Työntekijämme ovat ratkaisukeskeisiä, positiivisia sekä tavoitteisiin sitoutuneita. Uskomme, että vain erinomaisella yhteistyöllä pääsemme erinomaisiin tuloksiin. Ohjelmistoalan kehitys on nopeaa ja muutokset jatkuvia. Tämä vaatii ihmisiltämme rohkeutta, sitkeyttä ja uusien asioiden oppimista ja sietämistä  - joka päivä.

Kansainvälisesti Visma-perheemme tehostaa jo puolen miljoonan organisaation toimintaa. Meillä Visma Solutions Oy:ssä on asiakkaita Suomessa jo yli 60 000 ja tavoitteenamme on tuplata liikevaihtomme seuraavan neljän vuoden aikana. Tavoitteeseen pääseminen vaatii loistavaa nykyasiakkaiden palvelemista. Lisäksi viemme kymmeniä tuhansia uusia asiakkaita automatisoidun taloushallinnon, palkanlaskennan ja paperittoman toimiston pariin sekä tuotamme joustavuutta asiakkaidemme työntekijöiden arkeen mobiilisovelluksilla.

Vaikka meidät on valittu Great Place to Work -yritykseksi kuutena peräkkäisenä vuotena, emme sovi kaikille työnantajaksi. Asetamme korkeita tavoitteita, annamme paljon vastuuta tuloksiin pääsemisestä työntekijöille sekä edellytämme sisäistä motivaatiota ja tekemisen meininkiä  jokaiselta.

Toisaalta, meillä saat tilaa ja vapautta haastaa ja kehittää itseäsi, modernit työkalut sekä onnistumista tukevan energisen työyhteisön ja johtamismallin.

Ratkaisukonsultti, Helsinki

Etsimme ratkaisukonsulttia Customer Success -tiimiimme toimimaan B2B-sektorin asiantuntijapalveluyritysten parissa. Tehtäviisi kuuluu ValueFrame-toiminnanohjausjärjestelmän käyttöönotot, koulutukset ja olemassa olevien asiakkaiden konsultointi ValueFramen tehokkaampaan hyödyntämiseen.

Odotamme sinulta kokemusta toiminnanohjaus- ja projektinhallintajärjestelmistä. Taloushallinnon prosessien tuntemuksen katsomme eduksesi. Olet ehkä toiminut  myös konsultoinnin parissa ja ylipäätään liiketoiminnan kehittäminen kiehtoo sinua.

Tehtävässä menestyminen edellyttää kunnianhimoista  ja ratkaisukeskeistä otetta työntekoon. Persoonana olet aktiivinen joukkuepelaaja, mutta kykenet kuitenkin itsenäisiin suorituksiin ja viet asiat maaliin. Sinulta löytyy tahtoa syventää osaamista toiminnanohjauksen eri osa-alueilta yhteistyössä muiden ValueFramen ratkaisukonsulttien kanssa.

Tunnetko olevasi etsimämme asiakasrajapinnassa viihtyvä ratkaisukonsultti? Vakuuta meidät ja jätä hakemuksesi välittömästi, sillä palkkaamme uuden henkilön heti oikean henkilön löydyttyä! Työsuhde on vakituinen ja työpiste sijaitsee Helsingissä.  Työ edellyttää matkustusvalmiutta kotimaassa (1-2 pv/vko). Haku päättyy 25.6.2017.

Kysy lisää

Hanne Kanerva
Team Manager
Puh. 040 838 0159
hanne.kanerva@visma.com 
             

Lue lisää

www.valueframe.fi
www.vismasolutions.com
www.visma.fi

 

Täytä hakemus

Tietosuojaseloste

Takaisin