Talouskoordinaattori


besolution
Hyvä ystävä,

oletko paras ratkaisu meidän taloustiimiimme?

Tärkein tavoitteemme on auttaa asiakasyrityksiä menestymään yritysohjelmistojen ja -sovellusten avulla. Haluamme, että asiakkaamme kertovat kollegoilleen, että he ovat tehokkaita ja tuottavia sekä tekevät parempia päätöksiä nykyaikaisten työkalujen ansiosta.

Työntekijämme ovat ratkaisukeskeisiä, positiivisia sekä tavoitteisiin sitoutuneita. Uskomme, että vain erinomaisella yhteistyöllä pääsemme erinomaisiin tuloksiin. Ohjelmistoalan kehitys on nopeaa ja muutokset jatkuvia. Tämä vaatii ihmisiltämme rohkeutta, sitkeyttä ja uusien asioiden oppimista ja sietämistä  - joka päivä.

Kansainvälisesti Visma-perheemme tehostaa jo puolen miljoonan organisaation toimintaa. Meillä Visma Solutions Oy:ssä on asiakkaita Suomessa jo yli 60 000 ja tavoitteenamme on tuplata liikevaihtomme seuraavan neljän vuoden aikana. Tavoitteeseen pääseminen vaatii loistavaa nykyasiakkaiden palvelemista. Lisäksi viemme kymmeniä tuhansia uusia asiakkaita automatisoidun taloushallinnon, palkanlaskennan ja paperittoman toimiston pariin sekä tuotamme joustavuutta asiakkaidemme työntekijöiden arkeen mobiilisovelluksilla.

Vaikka meidät on valittu Great Place to Work -yritykseksi kuutena peräkkäisenä vuotena, emme välttämättä sovi kaikille työnantajaksi. Asetamme korkeita tavoitteita, annamme vastuuta tuloksien saavuttamisesta työntekijöille, sekä edellytämme sisäistä motivaatiota ja tekemisen meininkiä  jokaiselta.

Toisaalta, meillä saat tilaa ja vapautta haastaa ja kehittää itseäsi, modernit työkalut sekä onnistumista tukevan, energisen työyhteisön ja johtamismallin.

Talouskoordinaattori (tai Junior Talouskoordinaattori), Lappeenranta

Etsimme taloushallintotiimiimme Lappeenrantaan vakituiseen työsuhteeseen talouskoordinaattoria tai Junior Talouskoordinaattoria. Tehtäviisi kuuluu laskutus- ja perintätehtävät, monipuoliset myyntireskontran tehtävät sekä talousjärjestelmien kehitysprojekteihin osallistuminen.

Tavoitteesi on hoitaa rutiinitehtävät ylpeydellä, kehittää laskutusprosesseja ja nostaa automaatioastetta edelleen. Olet oma-aloitteinen, joustava ja ratkaisukeskeinen. Kannat vastuuta, siedät muutoksia ja opit nopeasti uutta. Tuot omalla persoonallasi ja positiivisella asenteella lisämaustetta tiivistä yhteistyötä tekevään taloustiimiimme. Työskentelemme Visman ohjelmistotyökalujen kanssa, mutta emme edellytä aiempaa kokemusta juuri näistä työkaluista.

Eduksi katsomme kokemuksen  myyntireskontran hoidosta, laskutuksesta tai asiakaspalvelutehtävistä. Junior tehtävässä voit olla myös soveltuvalta alalta vastavalmistunut nuori lahjakkuus. Tietojärjestelmäosaaminen ja kiinnostus aihetta kohtaan on plussaa. Kommunikoit sujuvasti suomeksi ja englanniksi. Laskutuksen perustehtävien ohella haluat olla kehittämässä Suomen johtavan SaaS-palveluntarjoajan laskutuksen prosesseja.

Oletko oikea ratkaisu tiimiimme ja yritykseemme, joka haluaa olla alansa paras? Tarjoa osaamistasi meille jättämällä hakemuksesi ja CV:si mahdollisimman pian, viimeistään 28.6.2017 mennessä. Työsuhde on vakituinen ja työpaikka sijaitsee Lappeenrannassa.

Kysy lisää

Antti Waris
Director, Business Control
puh. 045 1275405
Ke 21.6. Klo 9-10
Ma 26.6. Klo 9-10


Lue lisää

www.vismasolutions.com
www.visma.fi

 

Täytä hakemus

Tietosuojaseloste

Takaisin