Sales Specialist, Netvisor


besolution
Hyvä ystävä,

oletko oikea ratkaisu myyntitiimiimme?

Tärkein tavoitteemme on auttaa asiakasyrityksiä menestymään yritysohjelmistojen ja -sovellusten avulla. Haluamme, että asiakkaamme kertovat kollegoilleen, että he ovat tehokkaita ja tuottavia sekä tekevät parempia päätöksiä nykyaikaisten työkalujen ansiosta.

Kansainvälisesti Visma tehostaa jo puolen miljoonan yrityksen toimintaa. Meillä Visma Solutions Oy:ssä on asiakkaita Suomessa yli 60 000. Olemme nelinkertaistaneet liikevaihtomme viimeisen viiden vuoden aikana. Menestyksemme on huomannut Red Herring (2016) ja Deloitte Fast 50 (2015) ja Great Place to Work (2017). Seuraavan neljän vuoden aikana kaksinkertaistamme liikevaihtomme viemällä kymmeniä tuhansia uusia asiakkaita automatisoidun taloushallinnon, palkanlaskennan ja mobiilisovellusten pariin.

Meillä saat tilaa ja vapautta haastaa ja kehittää itseäsi, modernit työkalut sekä onnistumista tukevan energisen työyhteisön.

Sales Specialist - Netvisor, Helsinki tai Lappeenranta

Netvisor on markkinoiden johtava taloushallinnon ohjelmisto. Netvisor tuo kilpailuetua jo yli 20000 suomalaiselle yritykselle automatisoimalla taloushallinnon ja palkanlaskennan prosesseja ja tarjoamalla asiakkaillemme reaaliaikaisen näkymän yrityksen talouteen.

Tehtäväsi on myydä Netvisoria keskisuurille suomalaisille yrityksille.  Kontaktoit aktiivisesti potentiaalisia asiakkaita, demoat heille ohjelmiston toimintaa ja neuvottelet itsenäisesti sopimuksia asiakkaiden kanssa.

Tehtävässä olet osa seitsemän hengen myyntitiimiä. Erinomaisten neuvottelutaitojen lisäksi, tehtävässä menestyminen edellyttää tervettä myyntihenkisyyttä ja riittävää ymmärrystä yritysten talousjohdon tarpeista. Lisäksi odotamme sinulta taitoa ja halua kuunnella asiakasta ja kykyä tunnistaa ja ratkaista asiakkaan ongelmia. Tehtävässä on myös kyettävä esittämään uusia ideoita ja perustelemaan ehdotetun ratkaisun etuja ja hyötyjä asiakkaalle.

Mitä tarjoamme?

Tarjoamme ympäristön, jossa voit saavuttaa erinomaisia tuloksia ja tehtävän, joka antaa erinomaiset valmiudet nousujohteiselle uralle. Tehtävässä pääset kehittämään mm. ylimmän johdon neuvottelutaitoja, saat laajan ymmärryksen yritysten talouden johtamisesta sekä opit ymmärtämään laajasti pilvipalveluliiketoimintaa (SaaS).  Maksamme asiallisen pohjapalkan ja erinomaisista tuloksista ansaitset lisäksi erinomaisen provision.

Jos uskot olevasi oikea ratkaisu myyntiimme, vakuuta meidät jättämällä hakemuksesi 1.9.2017 mennessä.

Kysy lisää
Juhani Mönkkönen
Myyntijohtaja, Yritysasiakkaat
Puh. 050 563 6957
juhani.monkkonen@visma.com

Lue lisää
www.netvisor.fi
www.vismasolutions.com
www.visma.fi


Katso myös muut avoimet työpaikkamme myyntitehtäviin:

Product Specialist, Professional Service Automation (hakuaika 20.8. asti)
https://tyopaikat.oikotie.fi/avoimet-tyopaikat/product-specialist-helsinki-tai-lappeenranta/1043006

Sales Manager, Budgeting Solutions  (hakuaika 1.9. asti)
https://tyopaikat.oikotie.fi/avoimet-tyopaikat/sales-manager-budgeting-solutions/1046044

Täytä hakemus

Tietosuojaseloste

Takaisin