Application Specialist, Maventa


besolution
Hyvä ystävä,

oletko paras ratkaisu asiakaspalvelutiimiimme?

Tärkein tavoitteemme on auttaa asiakasyrityksiä menestymään yritysohjelmistojen ja -sovellusten avulla. Haluamme, että asiakkaamme kertovat kollegoilleen, että he ovat tehokkaita ja tuottavia sekä tekevät parempia päätöksiä nykyaikaisten työkalujen ansiosta.

Työntekijämme ovat ratkaisukeskeisiä, positiivisia sekä tavoitteisiin sitoutuneita. Uskomme, että vain erinomaisella yhteistyöllä pääsemme erinomaisiin tuloksiin. Ohjelmistoalan kehitys on nopeaa ja muutokset jatkuvia. Tämä vaatii ihmisiltämme rohkeutta, sitkeyttä ja uusien asioiden oppimista ja sietämistä - joka päivä.

Kansainvälisesti Visma-perheemme tehostaa jo puolen miljoonan organisaation toimintaa. Meillä Visma Solutions Oy:ssä on asiakkaita Suomessa jo yli 60 000 ja tavoitteenamme on tuplata liikevaihtomme seuraavan neljän vuoden aikana. Tavoitteeseen pääseminen vaatii meiltä loistavaa nykyasiakkaiden palvelemista. Lisäksi viemme kymmeniä tuhansia uusia asiakkaita automatisoidun taloushallinnon, palkanlaskennan ja paperittoman toimiston pariin sekä tuotamme joustavuutta asiakkaidemme työntekijöiden arkeen mobiilisovelluksilla.

Vaikka meidät on valittu Great Place to Work -yritykseksi kuutena peräkkäisenä vuotena, emme sovi kaikille työnantajaksi. Asetamme korkeita tavoitteita, annamme paljon vastuuta tuloksiin pääsemisestä työntekijöille sekä edellytämme sisäistä motivaatiota ja tekemisen meininkiä jokaiselta.

Toisaalta, meillä saat tilaa ja vapautta haastaa sekä kehittää itseäsi, modernit työkalut sekä onnistumista tukevan energisen työyhteisön ja johtamismallin.

Application Specialist Maventa, Helsinki

Haluatko kehittyä asiakaspalvelun huippuosaajaksi ja oletko valmis tekemään töitä sen eteen? Etsimme uutta vahvistusta dynaamiseen ja kasvavaan Maventa-tiimiimme!

Olet osa 5-hengen tiimiä, jossa tehtäviisi kuuluu asiakkaiden ongelmatilanteiden ratkaiseminen puhelimessa ja sähköisissä kanavissa, sekä ohjeiden ja muun dokumentaation tuottaminen. Osallistut myös palvelun ylläpitoon sekä uusien palvelujen ja prosessien kehittämiseen. Viestit sujuvasti niin kirjallisesti kuin suullisesti ja löydät oikean tyylin ja kanavan eri ihmisille, erilaisiin tilanteisiin. Odotamme sinulta sujuvaa suomen ja englannin kieltä, ruotsinkielestä riittää perusosaaminen. Kokemus sähköisestä taloushallinnosta ja laskutuksesta on plussaa.

Olet tiimipelaaja, jota on helppo lähestyä. Uskallat laittaa itsesi peliin ja asettaa rohkeasti kovia tavoitteita. Uudet asiat kiehtovat sinua ja sisäinen motivaatiosi ajaa sinut jatkuvasti loistaviin suorituksiin. Luonteeltasi olet oma-aloitteinen vastuunkantaja, joka haluaa kehittyä paremmaksi ja jakaa osaamistaan muille. Työskentelet analyyttisesti ja ratkaisukeskeisesti, etkä menetä ystävällistä asiakaspalveluotettasi edes kiireen keskellä.

Lupaamme sinulle, että kanssamme kehityt ja kasvat kohti unelmiasi! Työsuhde on vakituinen ja työpiste sijaitsee Helsingissä. Haku päättyy 30.10.2017.

Kysy lisää

Tia Björkell
Support Manager
Puh. 050 57 55 313
tia.bjorkell@visma.com                                 
             

Lue lisää

 www.maventa.com
www.vismasolutions.com
www.visma.fi


Täytä hakemus

Tietosuojaseloste

Takaisin