Sales Development Representative


besolutionOletko nuori ja nälkäinen tulevaisuuden tähti? Haluatko kehittyä urallasi? Nautitko uusien asiakkaiden kontaktoinnista? Meillä saat edellytykset haastaa ja kehittää itseäsi, joustavat työajat, modernit työkalut sekä onnistumista tukevan energisen työyhteisön.

Visma on Euroopan suurin SaaS-ohjelmistoyritys. Visma työllistää 6600 henkeä, joista 900 on suomessa. Meillä Visma Solutions Oy:ssä on yli 60 000 asiakasta ja olemme nelinkertaistaneet liikevaihtomme viimeisen viiden vuoden aikana. Menestyksemme on huomannut Red Herring (2016) ja Deloitte Fast 50 (2015) sekä Great Place to Work (2017). Seuraavan neljän vuoden aikana aiomme kaksinkertaistaa liikevaihtomme viemällä kymmeniä tuhansia uusia asiakkaita automatisoidun taloushallinnon, palkanlaskennan ja mobiilisovellusten pariin.

Tärkein tavoitteemme on auttaa asiakasyrityksiä menestymään yritysohjelmistojen ja -sovellusten avulla. Haluamme asiakkaidemme kertovan kollegoilleen, että he ovat tehokkaita ja tekevät parempia päätöksiä nykyaikaisten työkalujen ansiosta.

Tehtävänkuvaus

Tehtävässä kontaktoit puhelimitse suomalaisten yritysten ylintä johtoa. Osaat tunnistaa potentiaaliset asiakkaat ja sovit tapaamisen tai etädemon kollegallesi. Tyypillisiä asiakkaita ovat yritykset, joiden taloudenhallinnan ja toiminnanohjauksen automaatioasteessa on kehitettävää. Kommunikoit sujuvasti päättäjien kanssa ja luot laadukkaita myyntimahdollisuuksia kollegoillesi. Osaamisesi kehittyessä ja tekemällä erinomaista tulosta sinulla on mahdollisuus edetä vastuullisempiin työtehtäviin.

Työtehtäviisi kuuluu:

- Sopivien kohderyhmien muodostaminen ja prospektointi
- Uusien asiakkaiden kontaktointi ja oivalluttavan näkemyksen tuottaminen potentiaalisille asiakkaille
- Sovit asiakkaan kanssa jatkotoimenpiteen sopivan myyjämme kanssa.

Mitä etsimme?

Etsimme nälkäistä ja menestyshaluista tekijää, jolla on hyvät vuorovaikutustaidot ja periksiantamaton asenne. Olet omatoiminen ja energinen, osaat kuunnella asiakasta ja tunnistaa sekä ratkaista asiakkaan ongelmia.

Etsimällämme henkilöllä on:

- Vahva halu kehittyä menestyväksi myynnin ammattilaiseksi
- Nälkäinen ja periksiantamaton asenne
- Hyvät vuorovaikutustaidot ja ongelmanratkaisukykyä

Mitä tarjoamme?

Tarjoamme joustavat työajat ja menestymistä tukevan työympäristön, jossa on mukavat työkaverit ja tekemisen meininki. Tehtävässä kehität ylimmän johdon neuvottelutaitojasi, saat laajan ymmärryksen yritysten talouden- ja toiminnanohjauksen prosesseista sekä opit ymmärtämään laajasti pilvipalveluliiketoimintaa (SaaS).  

Voit työskennellä joustavasti.  Myös osa-aikainen työ on mahdollinen. Saat meiltä koulutuksen sekä ohjelmistomarkkinaan että myyntitaitoihin. Työpaikka sijaitsee modernissa toimistossa Helsingin ydinkeskustassa.

Jos tiedät olevasi oikea henkilö tehtävään, niin jätä ilmoitus mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut heti soveltuvien henkilöiden haettua tehtävää. Haku päättyy 31.10.2017.

Kysy lisää

Sakari Sabell
Sales Development Manager
Visma Solutions Oy
Puh. 044 333 1677
sakari.sabell@visma.com                       

Lue lisää

www.netvisor.fi
https://severa.visma.fi
https://www.valueframe.fi
www.vismasolutions.com
www.visma.fi

Täytä hakemus

Tietosuojaseloste

Takaisin