Product Marketing Specialist


besolution
Hyvä ystävä,

Onko sinulla intohimo viedä digitaalista tehokkuutta edesauttavien SaaS-tuotteiden ilosanomaa eteenpäin? Tutkitko rohkeasti uusia digitaalisen markkinoinnin työkaluja sekä testaat analyyttisesti niiden toimivuutta? Pystytkö viestimään tuotteesta siten, että asiakas saa sen käytöstä parhaan hyödyn sekä suosittelee sitä ystävilleen?

Haemme tuotemarkkinoinnin  asiantuntijaa innovatiiviseen tiimiimme.

Tärkein tavoitteemme on auttaa suomalaisia yrityksiä menestymään yritysohjelmistojen ja -sovellusten avulla. Haluamme, että kymmenet tuhannet asiakkaamme kertovat kollegoilleen, että he ovat tehokkaampia ja tuottavampia meidän pilvipalveluiden ansiosta.

Työntekijämme ovat ratkaisukeskeisiä, positiivisia sekä tavoitteisiin sitoutuneita. Uskomme, että vain vahvalla yhteistyöllä pääsemme erinomaisiin tuloksiin. Ohjelmistoalan kehitys on nopeaa ja muutokset jatkuvia. Tämä vaatii meiltä rohkeutta, sitkeyttä ja uusien asioiden oppimista ja sietämistä  - joka päivä.

Kansainvälisesti Visma-perheemme tehostaa jo 600 000 organisaation toimintaa ja meillä Visma Solutions Oy:ssä on suomalaisia asiakkaita jo yli 60 000. Seuraavina vuosina aiomme kasvaa edelleen vauhdilla viemällä kymmeniä tuhansia uusia asiakkaita automatisoidun taloushallinnon, palkanlaskennan, tuottavan työn, digitaalisen tehokkuuden ja paperittoman toimiston pariin.

Vaikka meidät on valittu Great Place to Work -yritykseksi kuutena peräkkäisenä vuotena, emme sovi kaikille työnantajaksi. Asetamme korkeita tavoitteita, annamme työntekijöille paljon vastuuta tuloksiin pääsemisestä ja samalla edellytämme sisäistä motivaatiota ja tekemisen meininkiä jokaiselta.

Toisaalta, meillä saat vapautta haastaa ja kehittää itseäsi, modernit työkalut sekä onnistumista tukevan energisen noin 175 ihmisen työyhteisön.

Tausta Product marketing specialist -tehtävässä onnistumiseen

 • Näkemystä modernista digi-markkinoinnista sekä rohkeutta kokeilla ja tutkia uusimpia digitaalisen markkinoinnin keinoja

 • Systemaattinen, analyyttinen ja jatkuvaan kehittymiseen suuntautuva toimintatapa

 • Aito kiinnostus teknologiaa, ohjelmistoja ja B2B-markkinoita kohtaan

 • Ymmärrys yritysliiketoiminnan prosesseista ja toiminnoista

 • Kyky hahmottaa kohderyhmien tarpeet ja tehdä kohdennettua sisältöä

Lisäksi arvostamme, jos sinulta löytyy kokemusta:

 • Markkinoinnin automaatiosta

 • Ohjelmistoliiketoiminnasta

 • Online-ostamisen optimoinnista kuten esim. verkkokaupoista

 • Digitaalisen markkinoinnin erityisosaaminen: SEO, SEM, analytiikka, A/B-testaus, Some-kampanjat, growth hacking jne.

Tavoitteesi tehtävässä on tukea Maventa ja Visma Sign -tuotteidemme kasvua

 • Ymmärtämällä SaaS-tuotteen markkinat, ominaisuudet, käyttötavan sekä asiakashyödyn

 • Tavoittamalla kiinnostuneita kävijöitä sivuille digitaalisen markkinoinnin sekä sisällöntuotannon avulla

 • Konvertoimalla liidejä myyntiä varten verkkosivujen optimoinnin ja sisällön avulla sekä automatisoimalla myyntiprosessia markkinoinnin keinoilla

 • Analysoimalla ja kehittämällä markkinoinnin putkea kokonaisuutena

 • Viestimällä SaaS-tuotteistamme asiakkaille siten, että he saavat ominaisuuksista parhaan hyödyn irti ja haluavat laajentaa käyttöä sekä suositella meitä ystävilleen

 • Keskustelemalla ja kehittämällä toimenpiteitä yhdessä tuotepäälliköiden, myynnin, asiakaspalvelun, kumppaneiden ja tuotekehityksen kanssa, jotta markkinointi tukee parhaalla mahdollisella tavalla tuotteen menestystä

Voit olla uran alkuvaiheessa oleva lupaava markkinoija tai jo kannuksia kerännyt markkinoinnin ammattilainen. Lupaamme sinulle, että kanssamme kehityt ja kasvat kohti unelmiasi! Työsuhde on vakituinen ja työpiste sijaitsee Lappeenrannassa. Hakuaika päättyy 30.10.2017.

Kysy lisää

Jussi Pekkala
Director, Strategy and Marketing                     
jussi.pekkala@visma.com
045-6572475

Lue lisää

www.vismasolutions.com
http://allekirjoitus.visma.fi
www.maventa.com
www.visma.fiTäytä hakemus

Tietosuojaseloste

Takaisin