Netvisor ohjelmistokouluttaja


besolution
Hyvä ystävä,

oletko paras ratkaisu Customer Success -tiimiimme?

Tärkein tavoitteemme on auttaa asiakasyrityksiä menestymään yritysohjelmistojen ja -sovellusten avulla. Haluamme, että asiakkaamme kertovat kollegoilleen, että he ovat tehokkaita ja tuottavia sekä tekevät parempia päätöksiä nykyaikaisten työkalujen ansiosta.

Työntekijämme ovat ratkaisukeskeisiä, positiivisia sekä tavoitteisiin sitoutuneita. Uskomme, että vain erinomaisella yhteistyöllä pääsemme erinomaisiin tuloksiin. Ohjelmistoalan kehitys on nopeaa ja muutokset jatkuvia. Tämä vaatii ihmisiltämme rohkeutta, sitkeyttä ja uusien asioiden oppimista ja sietämistä  - joka päivä.

Kansainvälisesti Visma-perheemme tehostaa jo puolen miljoonan organisaation toimintaa. Meillä Visma Solutions Oy:ssä on asiakkaita Suomessa jo yli 60 000 ja tavoitteenamme on tuplata liikevaihtomme seuraavan neljän vuoden aikana. Tavoitteeseen pääseminen vaatii loistavaa nykyasiakkaiden palvelemista. Lisäksi viemme kymmeniä tuhansia uusia asiakkaita automatisoidun taloushallinnon, palkanlaskennan ja paperittoman toimiston pariin sekä tuotamme joustavuutta asiakkaidemme työntekijöiden arkeen mobiilisovelluksilla.

Vaikka meidät on valittu Great Place to Work -yritykseksi kuutena peräkkäisenä vuotena, emme sovi kaikille työnantajaksi. Asetamme korkeita tavoitteita, annamme paljon vastuuta tuloksiin pääsemisestä työntekijöille sekä edellytämme sisäistä motivaatiota ja tekemisen meininkiä  jokaiselta.

Toisaalta, meillä saat tilaa ja vapautta haastaa ja kehittää itseäsi, modernit työkalut sekä onnistumista tukevan energisen työyhteisön ja johtamismallin.

Netvisor ohjelmistokouluttaja

Tehtäviin kuuluvat Netvisor taloushallinto-ohjelmiston käyttöönottoprojektien läpivienti, asiakaskoulutusten pitäminen ja asiakashuolenpito asiakkuuden aikana yhdessä koulutustiimin kanssa. Tehtävässä toimit aktiivisesti yhteistyössä asiakaspalvelu-, tuotekehitys- ja myyntitiimimme kanssa. Sinulla on monipuoliset näytöt taloushallinnon osaamisestasi ja pystyt omaksumaan nopeasti uutta. Haluat vaikuttaa ja toimia taloushallinnon automatisoinnin ytimessä.

Odotamme sinulta määrätietoista ja aktiivista asennetta sekä hyvää organisointi- ja paineensietokykyä. Työkokemus asiakaspalvelu- tai koulutustehtävistä katsotaan eduksi, matkustusvalmius kotimaassa (1-2pv/vko) on edellytyksenä. Netvisor-tuoteosaaminen ei ole välttämätöntä, mutta kokemus erilaisten taloushallinto-ohjelmistojen käytöstä katsotaan eduksi.

Tunnetko olevasi etsimämme tulevaisuuden tekijä asiantuntijatiimiimme? Vakuuta meidät ja jätä hakemuksesi mahdollisimman pian, hakuaika päättyy 27.11.2017. Työpaikka on vakituinen ja se sijaitsee Helsingissä tai Lappeenrannassa.

Kysy lisää
Antti Byckling
Puh. 045 1277493
antti.byckling@visma.com

Lue lisää
www.netvisor.fi
www.vismasolutions.com
www.visma.fi

Täytä hakemus

Tietosuojaseloste

Takaisin