Android-mobiilidevaaja


besolution

Visma Solutions Oy on Suomen johtava pk-yrityksille pilvipalveluita tuottava ohjelmistotalo. Visma Solutionsin tuoteperheeseen kuuluvat työnohjausratkaisut Severa ja ValueFrame, taloushallinnon ja toiminnanohjauksen ratkaisu Netvisor, budjetointi ja raportointityökalu Navita, verkkolaskuoperaattorialusta Maventa sekä Visma Sign, joka on palvelu sähköiseen allekirjoittamiseen.

Visma Solutions Oy on osa pohjoismaista Visma-konsernia, jossa työskentelee 6 600 eri osa-alueiden asiantuntijaa ja joka palvelee 760 000 asiakasta. Suomessa toimivat tytäryritykset työllistävät 900 ammattilaista.

Android-mobiilidevaaja

Tule osaksi pätevää ja innovatiivista Severa-tiimiämme rakentamaan kansainvälistä menestystarinaa asiantuntijayritysten työnohjauksessa.

Mitä etsimme?

Etsimme nohevaa devaajaa mobiilisovelluksellemme, erityisesti Android-alustalle. Jotta voit menestyä tehtävässä, osaat paitsi loihtia laadukasta koodia myös sytyt haastavista tehtävistä. Hyödyksi on myös aiempi kokemus mobiilisovelluksista ja REST-rajapinnoista.

Olet joko nuori ja nopea oppimaan tai jo kannuksia kerännyt mobiilivirtuoosi - vastuusi määritellään kykyjesi mukaan.

Meillä saat mahdollisuuden ratkoa mielenkiintoisia asiakastarpeita yhdessä Suomen parhaista työpaikoista osana n. 15-henkistä tiimiä, joka sijaitsee Lappeenrannassa. Työsuhde on vakituinen.

Mitä tarjoamme?

Visma Solutions on edelläkävijä SaaS-pohjaisissa toiminnanohjauksen sekä taloushallinnon ratkaisuissa ja palveluitamme käyttää jo yli 60 000 suomalaista yritystä. Olemme 180 hengen kasvuyritys, jonka kasvu, menestys ja vakavaraisuus perustuvat pitkiin asiakassuhteisiin IT-projektien sijaan. Meillä pääset kehittämään itseäsi innostavassa ja yhdessä alansa parhaista työympäristöistä. Tarjoamme sinulle:

  • Mahdollisuuden olla mukana kehittämässä Pohjoismaiden johtavaa työnohjausratkaisua

  • Yhden Suomen parhaista työpaikoista (Great Place to Work -menestyjä 2012–2017)

  • Mielenkiintoisen työn vakaassa mutta nopeasti kasvavassa ja kannattavassa kansainvälisessä yrityksessä. Olet osa ammattitaitoista tiimiä ja dynaamista tuotekehitysorganisaatiota.

  • Mahdollisuuden vaikuttaa ja kehittyä erilaisten projektien kautta

  • Kilpailukykyiset työsuhde-edut

Oletko valmis ottamaan haasteen vastaan? Vakuuta meidät jättämällä hakemuksesi sekä CV:si mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 26.11.2017. 

Lisätietoja tehtävästä

Täytä hakemus

Tietosuojaseloste

Takaisin