Sales Specialist

Etsimme vahvistusta toiminnanohjausratkaisuihin keskittyvään myyntitiimiimme. Olet osa seitsemän hengen tiimiä, jossa työnkuvaasi kuuluu Visma Severan ja ValueFrame -järjestelmien myynti Suomalaisille asiantuntijayrityksille.

Työssäsi kontaktoit säännöllisesti asiantuntijayritysten johtoa ja käyt keskusteluja heidän liiketoiminnastaan ja sen kehittämisestä. Kartoitat asiakkaan nykyiset toimintamallit ja etsit aktiivisesti kehityskohteita, joissa me voimme auttaa heitä prosesseja automatisoimalla ja tehostamalla. Rakennat, perustelet ja esität ratkaisun sekä sen tuomat hyödyt asiakkaalle sekä uskallat myös viedä kaupan loppuun asti. Tärkein tehtäväsi on auttaa suomalaisia asiantuntijayrityksiä toimimaan tehokkaammin ja rakentaa samalla tyytyväisiä ja kestäviä asiakassuhteita.

Työpäiväsi ovat erilaisia ja saat vaikuttaa omaan aikatauluusi ja tapaasi tehdä töitä. Tehtävässäsi asetat selkeät tavoitteet ja saat esimiehen, tiimin ja muun organisaation tuen tavoitteiden saavuttamiseksi. Eduksi katsomme aiemman kokemuksen myyntityöstä ja asiakasrajapinnassa toimimisesta. Aiempaa myyntikokemusta tärkeämpää on kuitenkin aito intohimo ratkaisukeskeistä myyntiä ja asiakasrajapinnassa työskentelyä kohtaan.

Meidät on valittu Great Place to Work -yritykseksi kuutena peräkkäisenä vuotena. Asetamme korkeita tavoitteita ja annamme työntekijöille paljon vastuuta tuloksiin pääsemisestä.

Tarjoamme viihtyisän ja rennon työyhteisön sekä modernit työvälineet ja kilpailukykyiset edut. Monikansallinen konserni yhdistettynä Visma-perheen yritysten yrittäjähenkiseen draiviin luo ainutlaatuisen ympäristön ja loistavia uramahdollisuuksia.

Uskotko olevasi oikea ratkaisu tiimiimme ja yritykseemme? Vakuuta meidät ja jätä hakemuksesi 19.1. mennessä. Työsuhde on vakituinen ja työpaikka sijaitsee Helsingissä tai Lappeenrannassa.

Lisätietoja tehtävästä antaa Sales Manager Joonas Luukkonen, joonas.luukkonen@visma.com, puh. 044 056 3967.

Visma Solutions Oy auttaa jo yli 65 000 suomalaista pk-yritystä optimoimaan ja automatisoimaan liiketoimintaansa. Tuotteemme ovat markkinajohtajia kohderyhmissään taloushallinnossa, palkanlaskennassa, verkkolaskutuksessa, asiantuntijayritysten toiminnanohjauksessa sekä sähköisessä allekirjoituspalvelussa. Kasvamme nopeasti ja meitä on tällä hetkellä jo yli 180 asiantuntijaa Helsingissä ja Lappeenrannassa. Lue lisää: www.vismasolutions.com  

Visma on ketterä pohjoismainen ohjelmistotalo. Asiantuntijamme auttavat kaikenkokoisia yrityksiä toimimaan fiksummin ohjelmistoratkaisujen ja IT-konsultoinnin avulla. Visma sujuvoittaa ja digitalisoi liiketoimintaprosesseja sekä yksityisen että julkisen sektorin asiakkaille. 760 000 asiakasta Pohjois-Euroopassa käyttää Visman tuotteita ja palveluita, joista yli 300 000 asiakasta käyttää Visman ratkaisuja SaaS-palveluna. Vismalla työskentelee 6 600 asiantuntijaa, joista Suomessa meitä on jo yli 900. Vuonna 2016 liikevaihto oli n. 850 milj. euroa. Lue lisää: www.visma.fi    

Täytä hakemus

Tietosuojaseloste

Takaisin