Marketing Trainee

Hei tuleva markkinoinnin ammattilainen,

Etsimme digimarkkinoinnista inspiroituvaa, rohkeaa ja idearikasta Marketing Traineeta 13 henkiseen tiimiimme kesän ajalle.

Visma Solutionsilla työskentelet yrityksille suunnattujen SaaS-tuotteiden parissa. Traineejakson aikana saat osallistua erilaisiin markkinoinnin projekteihin ja sinulla on mahdollisuus oppia uutta alan ammattilaisten opastuksessa. Tiimin täysipainoisena jäsenenä sinulle annetaan myös vastuuta ja saat itse johtaa omia vastuualueitasi ja projektejasi.

Meillä menestys syntyy tekemisen meiningistä. Työntekijämme ovat ratkaisukeskeisiä, positiivisia sekä yhteisiin tavoitteisiin sitoutuneita. Ohjelmistoala kehittyy nopeasti ja muutokset ovat jatkuvia. Tämä vaatii työntekijöiltä rohkeutta, ketteryyttä sekä uusien asioiden oppimista joka päivä.

Myös Marketing Traineena luot itse omat tavoitteesi ja kasvutarinasi. Siksi odotamme hakijalta omatoimista asennetta, iloista draivia ja intohimoa kehittyä. Toivomme, että olet korkeakouluopiskelija soveltuvalta alalta. Aiempi kokemus myynnistä tai markkinoinnista työn tai muun aktiivitoiminnan kautta katsotaan etuna. Lisäksi odotamme

  • Laajaa ymmärrystä sosiaalisen median kanavista

  • Taitoa tuottaa luovaa sisältöä

  • Kykyä omaksua uutta nopeasti

  • Kiinnostusta ohjelmistoalaa ja Saas-tuotteita kohtaan

  • Erinomaisia sosiaalisia ja tiimityötaitoja

  • Epäitsekästä ja ennakkoluulotonta asennetta sekä uskallusta heittäytyä

Meidät on valittu Great Place to Work -yritykseksi kuutena peräkkäisenä vuotena. Asetamme korkeita tavoitteita ja annamme työntekijöille paljon vastuuta tuloksiin pääsemisestä.

Tarjoamme viihtyisän ja rennon työyhteisön sekä modernit työvälineet ja kilpailukykyiset edut. Monikansallinen konserni yhdistettynä Visma-perheen yritysten yrittäjähenkiseen draiviin luo ainutlaatuisen ympäristön ja loistavia uramahdollisuuksia.

Työsuhde on määräaikainen kesätyö ja työpiste sijaitsee Lappeenrannassa.  Hakuaika päättyy 4.2.


Lisätietoja tehtävästä antaa Communication manager Tiina Laapio, tiina.laapio@visma.com, puh. 050 4914708.

Visma Solutions Oy auttaa jo yli 65 000 suomalaista pk-yritystä optimoimaan ja automatisoimaan liiketoimintaansa. Tuotteemme ovat markkinajohtajia kohderyhmissään taloushallinnossa, palkanlaskennassa, verkkolaskutuksessa, asiantuntijayritysten toiminnanohjauksessa sekä sähköisessä allekirjoituspalvelussa. Kasvamme nopeasti ja meitä on tällä hetkellä jo yli 180 asiantuntijaa Helsingissä ja Lappeenrannassa. Lue lisää: www.vismasolutions.com

Visma on ketterä pohjoismainen ohjelmistotalo. Asiantuntijamme auttavat kaikenkokoisia yrityksiä toimimaan fiksummin ohjelmistoratkaisujen ja IT-konsultoinnin avulla. Visma sujuvoittaa ja digitalisoi liiketoimintaprosesseja sekä yksityisen että julkisen sektorin asiakkaille. 760 000 asiakasta Pohjois-Euroopassa käyttää Visman tuotteita ja palveluita, joista yli 300 000 asiakasta käyttää Visman ratkaisuja SaaS-palveluna. Vismalla työskentelee 6 600 asiantuntijaa, joista Suomessa meitä on jo yli 900. Vuonna 2016 liikevaihto oli n. 850 milj. euroa. Lue lisää: www.visma.fi

Täytä hakemus

Tietosuojaseloste

Takaisin