Application Specialist Trainee

Olet nälkäinen asiakaspalvelujoukkueemme tuleva tähti. Voit olla vastavalmistunut tai sinulla voi olla jo vähän työkokemusta. Aloitat Netvisor- tai Severa-ohjelmiston asiakaspalvelussa, jossa autat asiakkaitamme ongelmanratkaisussa ja järjestelmän käytössä. Nautit muiden opastamisesta ja ohjeiden tuottamisesta. Meidän tiimissä päivääsi kuuluu haasteita, tiivistä tiimityötä yli tiimirajojen ja onnistumisia. Parhaimmillasi olet löytäessäsi parhaat ratkaisut asiakkaillemme.

Tehtävässä menestyminen vaatii palavaa halua kasvaa huippuosaajaksi. Uudet asiat kiehtovat sinua ja sisäinen motivaatiosi ajaa sinut loistaviin suorituksiin. Johdat itseäsi ja tartut uusiin haasteisiin avoimin mielin. Uskallat laittaa itsesi peliin ja asettaa itsellesi rohkeasti kovia tavoitteita. Lupaamme, että kanssamme kehityt ja kasvat kohti unelmiasi. Meillä voit saavuttaa erinomaisia tuloksia ja haastaa itseäsi.

Meidät on valittu Great Place to Work -yritykseksi kuutena peräkkäisenä vuotena. Asetamme korkeita tavoitteita ja annamme työntekijöille paljon vastuuta tuloksiin pääsemisestä.

Tarjoamme viihtyisän ja rennon työyhteisön sekä modernit työvälineet ja kilpailukykyiset edut. Monikansallinen konserni yhdistettynä Visma-perheen yritysten yrittäjähenkiseen draiviin luo ainutlaatuisen ympäristön ja loistavia uramahdollisuuksia.

Työsuhde on määräaikainen kesätyö ja työpiste sijaitsee Lappeenrannassa.  Hakuaika päättyy 4.2.2018.

Lisätietoja tehtävästä antaa Support Manager, Customer Care, Nanna Kokkola, nanna.kokkola@visma.com, puh.  050 462 7137.

Visma Solutions Oy auttaa jo yli 65 000 suomalaista pk-yritystä optimoimaan ja automatisoimaan liiketoimintaansa. Tuotteemme ovat markkinajohtajia kohderyhmissään taloushallinnossa, palkanlaskennassa, verkkolaskutuksessa, asiantuntijayritysten toiminnanohjauksessa sekä sähköisessä allekirjoituspalvelussa. Kasvamme nopeasti ja meitä on tällä hetkellä jo yli 180 asiantuntijaa Helsingissä ja Lappeenrannassa. Lue lisää: www.vismasolutions.com  

Visma on ketterä pohjoismainen ohjelmistotalo. Asiantuntijamme auttavat kaikenkokoisia yrityksiä toimimaan fiksummin ohjelmistoratkaisujen ja IT-konsultoinnin avulla. Visma sujuvoittaa ja digitalisoi liiketoimintaprosesseja sekä yksityisen että julkisen sektorin asiakkaille. 760 000 asiakasta Pohjois-Euroopassa käyttää Visman tuotteita ja palveluita, joista yli 300 000 asiakasta käyttää Visman ratkaisuja SaaS-palveluna. Vismalla työskentelee 6 600 asiantuntijaa, joista Suomessa meitä on jo yli 900. Vuonna 2016 liikevaihto oli n. 850 milj. euroa. Lue lisää: www.visma.fi  

Täytä hakemus

Tietosuojaseloste

Takaisin