Sales Trainee

Sales Traineena pääset oppimaan SaaS-ohjelmistojen myyntiä Euroopan johtavassa pilvipalveluyrityksessä. 90% yritysten hankkimista ohjelmistoista on SaaS-ohjelmistoja ja niihin liittyvä myynti-ja liiketoimintaosaaminen on urallesi korvaamaton taito.

Sales Trainee tekee myyntiä avustavia tehtäviä. Vastaat asiakkaiden tiedusteluihin ja autat heitä ratkaisemaan ongelmiaan. Jos menestyt tehtävässäsi saat lisää vastuuta ja Trainee jakson jälkeen on mahdollisuuden jatkaa vaativammissa myynnin tehtävissä.

Työntekijämme ovat ratkaisukeskeisiä, positiivisia sekä yhteisiin tavoitteisiin sitoutuneita. Ohjelmistoala kehittyy nopeasti ja muutokset ovat jatkuvia. Tämä vaatii työntekijöiltä rohkeutta, ketteryyttä sekä uusien asioiden oppimista joka päivä.

Edellytämme hakijoilta myynnillistä asennetta ja soveltuvaa koulutustaustaa.

Meidät on valittu Great Place to Work -yritykseksi kuutena peräkkäisenä vuotena. Asetamme korkeita tavoitteita ja annamme työntekijöille paljon vastuuta tuloksiin pääsemisestä.

Tarjoamme viihtyisän ja rennon työyhteisön sekä modernit työvälineet ja kilpailukykyiset edut. Monikansallinen konserni yhdistettynä Visma-perheen yritysten yrittäjähenkiseen draiviin luo ainutlaatuisen ympäristön ja loistavia uramahdollisuuksia.

Työpaikka sijaitsee Helsingin ydinkeskustassa ja työsuhde on määräaikainen kesätyö. Tarkka työsuhteen ajankohta on sovittavissa. Haku päättyy 4.2.2018.

Lisätietoja tehtävästä antaa Sales Development Manager, Sakari Sabell, puh. 044 3331677 sakari.sabell@visma.com ja Sales Director - Business Customers,  Juhani Mönkkönen, puh. 050 5636957, juhani.monkkonen@visma.com.

Visma Solutions Oy auttaa jo yli 65 000 suomalaista pk-yritystä optimoimaan ja automatisoimaan liiketoimintaansa. Tuotteemme ovat markkinajohtajia kohderyhmissään taloushallinnossa, palkanlaskennassa, verkkolaskutuksessa, asiantuntijayritysten toiminnanohjauksessa sekä sähköisessä allekirjoituspalvelussa. Kasvamme nopeasti ja meitä on tällä hetkellä jo yli 180 asiantuntijaa Helsingissä ja Lappeenrannassa. Lue lisää: www.vismasolutions.com

Visma on ketterä pohjoismainen ohjelmistotalo. Asiantuntijamme auttavat kaikenkokoisia yrityksiä toimimaan fiksummin ohjelmistoratkaisujen ja IT-konsultoinnin avulla. Visma sujuvoittaa ja digitalisoi liiketoimintaprosesseja sekä yksityisen että julkisen sektorin asiakkaille. 760 000 asiakasta Pohjois-Euroopassa käyttää Visman tuotteita ja palveluita, joista yli 300 000 asiakasta käyttää Visman ratkaisuja SaaS-palveluna. Vismalla työskentelee 6 600 asiantuntijaa, joista Suomessa meitä on jo yli 900. Vuonna 2016 liikevaihto oli n. 850 milj. euroa. Lue lisää: www.visma.fi

Täytä hakemus

Tietosuojaseloste

Takaisin