Sales Development Representative

Oletko nälkäinen tulevaisuuden tähti? Haluatko kehittyä urallasi? Nautitko uusien asiakkaiden kontaktoinnista? Meillä saat edellytykset haastaa ja kehittää itseäsi.

Tehtävässä kontaktoit puhelimitse suomalaisten yritysten ylintä johtoa. Osaat tunnistaa potentiaaliset asiakkaat ja sovit tapaamisen tai etädemon kollegallesi. Tyypillisiä asiakkaita ovat yritykset, joiden taloudenhallinnan ja toiminnanohjauksen automaatioasteessa on kehitettävää. Kommunikoit sujuvasti päättäjien kanssa ja luot laadukkaita myyntimahdollisuuksia kollegoillesi. Osaamisesi kehittyessä ja tekemällä erinomaista tulosta sinulla on mahdollisuus edetä vastuullisempiin työtehtäviin.

Vastuullasi on:

  • Sopivien kohderyhmien muodostaminen ja prospektointi

  • Uusien asiakkaiden kontaktointi ja oivalluttavan näkemyksen tuottaminen potentiaalisille asiakkaille

  • Jatkotoimenpiteiden sopiminen.

Mitä etsimme?

Työntekijämme ovat ratkaisukeskeisiä, positiivisia sekä yhteisiin tavoitteisiin sitoutuneita. Ohjelmistoala kehittyy nopeasti ja muutokset ovat jatkuvia. Tämä vaatii työntekijöiltä rohkeutta, ketteryyttä sekä uusien asioiden oppimista joka päivä.

Odotamme vahvaa halua kehittyä menestyväksi myynnin ammattilaiseksi. Etsimme nälkäistä ja menestyshaluista tekijää, jolla on hyvät vuorovaikutustaidot ja periksiantamaton asenne. Olet omatoiminen ja energinen, osaat kuunnella asiakasta ja tunnistaa sekä ratkaista asiakkaan ongelmia.

Mitä tarjoamme?

Tarjoamme viihtyisän ja rennon työyhteisön sekä modernit työvälineet ja kilpailukykyiset edut. Monikansallinen konserni yhdistettynä Visma-perheen yritysten yrittäjähenkiseen draiviin luo ainutlaatuisen ympäristön ja loistavia uramahdollisuuksia.

Meidät on valittu Great Place to Work -yritykseksi kuutena peräkkäisenä vuotena. Asetamme korkeita tavoitteita ja annamme työntekijöille paljon vastuuta tuloksiin pääsemisestä. Tehtävässä kehität ylimmän johdon neuvottelutaitojasi, saat laajan ymmärryksen yritysten talouden- ja toiminnanohjauksen prosesseista sekä opit ymmärtämään laajasti pilvipalveluliiketoimintaa (SaaS).  

Voit työskennellä joustavasti.  Myös osa-aikainen työ on mahdollinen. Saat meiltä koulutuksen sekä ohjelmistomarkkinaan että myyntitaitoihin.  Jos tiedät olevasi oikea henkilö tehtävään,  jätä ilmoitus mahdollisimman pian, käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana. Työpaikka sijaitsee Helsingin ydinkeskustassa ja työsuhde on vakituinen. Haku päättyy 28.2.2018.

Lisätietoja tehtävästä antaa Sales Development Manager Sakari Sabell, sakari.sabell@visma.com , puh. 044 333 1677.
      
Visma Solutions Oy auttaa jo yli 65 000 suomalaista pk-yritystä optimoimaan ja automatisoimaan liiketoimintaansa. Tuotteemme ovat markkinajohtajia kohderyhmissään taloushallinnossa, palkanlaskennassa, verkkolaskutuksessa, asiantuntijayritysten toiminnanohjauksessa sekä sähköisessä allekirjoituspalvelussa. Kasvamme nopeasti ja meitä on tällä hetkellä jo yli 180 asiantuntijaa Helsingissä ja Lappeenrannassa. Lue lisää: www.vismasolutions.com

Visma on ketterä pohjoismainen ohjelmistotalo. Asiantuntijamme auttavat kaikenkokoisia yrityksiä toimimaan fiksummin ohjelmistoratkaisujen ja IT-konsultoinnin avulla. Visma sujuvoittaa ja digitalisoi liiketoimintaprosesseja sekä yksityisen että julkisen sektorin asiakkaille. 760 000 asiakasta Pohjois-Euroopassa käyttää Visman tuotteita ja palveluita, joista yli 300 000 asiakasta käyttää Visman ratkaisuja SaaS-palveluna. Vismalla työskentelee 6 600 asiantuntijaa, joista Suomessa meitä on jo yli 900. Vuonna 2016 liikevaihto oli n. 850 milj. euroa. Lue lisää: www.visma.fi

Täytä hakemus

Tietosuojaseloste

Takaisin