Business Analyst

Tule meille kehittämään taloushallinnon sovellusta budjetointiin ja ennustamiseen!

Haemme Navita-tiimiimme ulkoisen ja sisäisen laskennan osaajaa. Vastuullasi on  varmistaa korkea laatutaso ja ennuste- ja raportointiominaisuuksien jatkuva kehittäminen Navita-tuotteessamme, jolla tuemme asiakkaidemme budjetointi- ja ennustamisprosesseja sekä sisäistä raportointia.

Business Analystin tehtävässä koordinoit, innovoit ja kehität pilvipalvelua yhdessä tuotekehitystiimin ja asiakkaiden kanssa. Toimenkuvaasi kuuluvat tehtävät alkaen alkuvaiheen määrittelytyöstä ja jatkuen koko kehitystyön ajan julkaisuun ja dokumentointiin asti.

Tehtävässä menestyminen edellyttää hyvää ymmärrystä taloushallinnon raportointi- ja ennustamistarpeista ulkoisen ja sisäisen laskennan alueelta sekä sujuvaa englanninkielen taitoa. Sinulla on jo mahdollisesti aiempaa kokemusta ennustamisprosesseista, taloushallinnon raportoinnista tai vastaavien järjestelmien tuotekehityksestä.

Työntekijämme ovat ratkaisukeskeisiä, positiivisia sekä yhteisiin tavoitteisiin sitoutuneita. Ohjelmistoala kehittyy nopeasti ja muutokset ovat jatkuvia. Tämä vaatii työntekijöiltä rohkeutta, ketteryyttä sekä uusien asioiden oppimista joka päivä.

Odotamme sinulta määrätietoista ja aktiivista asennetta sekä hyvää organisointi- ja paineensietokykyä. Olet kiinnostunut yksityiskohdista, mutta näet myös niiden yläpuolelle hahmottaen kokonaisuuksia. Kykenet itsenäiseen työskentelyyn ja sinulla on halu ja kyky toimia “tulkkina” asiakastarpeiden ja ohjelmistokehittäjiemme välillä. Tehtävässä työskentelet osana kansainvälistä sitoutunutta tiimiä, jonka jäsenistä kaksi työskentelee Helsingissä.

Mitä tarjoamme?

Meidät on valittu Great Place to Work -yritykseksi kuutena peräkkäisenä vuotena. Asetamme korkeita tavoitteita ja annamme työntekijöille paljon vastuuta tuloksiin pääsemisestä.

Tarjoamme viihtyisän ja rennon työyhteisön sekä modernit työvälineet ja kilpailukykyiset edut. Monikansallinen konserni yhdistettynä Visma-perheen yritysten yrittäjähenkiseen draiviin luo ainutlaatuisen ympäristön ja loistavia uramahdollisuuksia.

Työsuhde  on vakituinen ja työpaikka sijaitsee Helsingin ydinkeskustassa. Hae paikkaa viimeistään 24.1.2018 mennessä, käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana.

Lisätietoja tehtävästä antaa (englanniksi) Team Manager Jonas Lögdberg, jonas.logdberg@visma.com, puh. +46 709 25 32 31.

Visma Solutions Oy auttaa jo yli 65 000 suomalaista pk-yritystä optimoimaan ja automatisoimaan liiketoimintaansa. Tuotteemme ovat markkinajohtajia kohderyhmissään taloushallinnossa, palkanlaskennassa, verkkolaskutuksessa, asiantuntijayritysten toiminnanohjauksessa sekä sähköisessä allekirjoituspalvelussa. Kasvamme nopeasti ja meitä on tällä hetkellä jo yli 180 asiantuntijaa Helsingissä ja Lappeenrannassa. Lue lisää: www.vismasolutions.com  

Visma on ketterä pohjoismainen ohjelmistotalo. Asiantuntijamme auttavat kaikenkokoisia yrityksiä toimimaan fiksummin ohjelmistoratkaisujen ja IT-konsultoinnin avulla. Visma sujuvoittaa ja digitalisoi liiketoimintaprosesseja sekä yksityisen että julkisen sektorin asiakkaille. 760 000 asiakasta Pohjois-Euroopassa käyttää Visman tuotteita ja palveluita, joista yli 300 000 asiakasta käyttää Visman ratkaisuja SaaS-palveluna. Vismalla työskentelee 6 600 asiantuntijaa, joista Suomessa meitä on jo yli 900. Vuonna 2016 liikevaihto oli n. 850 milj. euroa. Lue lisää: www.visma.fi  

Täytä hakemus

Tietosuojaseloste

Takaisin