Ratkaisukonsultti

Haluatko olla tehostamassa asiakkaidemme arkea? Etsimme ratkaisukonsulttia Customer Success -tiimiimme toimimaan B2B-sektorin asiantuntijapalveluyritysten parissa, painopisteesi tulee olemaan tilitoimistojen keskuudessa. Tehtäviisi kuuluu ValueFrame-toiminnanohjausjärjestelmän käyttöönotot, koulutukset ja olemassa olevien asiakkaiden konsultointi ValueFramen tehokkaampaan hyödyntämiseen.

Odotamme sinulta kokemusta toiminnanohjausjärjestelmistä ja/tai taloushallinnon prosesseista ja liiketoiminnan kehittäminen kiehtoo sinua. Tehtävässä menestyminen edellyttää kunnianhimoista ja ratkaisukeskeistä otetta työntekoon. Persoonana olet aktiivinen joukkuepelaaja, mutta kykenet kuitenkin itsenäisiin suorituksiin ja viet asiat maaliin. Sinulta löytyy tahtoa syventää osaamista toiminnanohjauksen eri osa-alueilta yhteistyössä muiden ValueFramen ratkaisukonsulttien kanssa.

Meidät on valittu Great Place to Work -yritykseksi seitsemänä peräkkäisenä vuotena. Asetamme korkeita tavoitteita ja annamme työntekijöille paljon vastuuta tuloksiin pääsemisestä. Työntekijämme ovat ratkaisukeskeisiä, positiivisia sekä yhteisiin tavoitteisiin sitoutuneita. Ohjelmistoala kehittyy nopeasti ja muutokset ovat jatkuvia. Tämä vaatii työntekijöiltä rohkeutta, ketteryyttä sekä uusien asioiden oppimista joka päivä.

Tarjoamme viihtyisän ja rennon työyhteisön sekä modernit työvälineet ja kilpailukykyiset edut. Monikansallinen konserni yhdistettynä Visma-perheen yritysten yrittäjähenkiseen draiviin luo ainutlaatuisen ympäristön ja loistavia uramahdollisuuksia.

Tunnetko olevasi etsimämme asiakasrajapinnassa viihtyvä ratkaisukonsultti? Vakuuta meidät ja jätä hakemuksesi välittömästä, sillä palkkaamme uuden henkilön heti oikean löydyttyä! Työsuhde on vakituinen ja työpiste sijaitsee Helsingissä. Työ edellyttää matkustusvalmiutta kotimaassa (1-2 pv/vko). Haku päättyy 23.03.2018.

Lisätietoja tehtävästä antaa Team Manager Hanne Kanerva, hanne.kanerva@visma.com, puh. 040-8380159.

Visma Solutions Oy auttaa jo yli 65 000 suomalaista pk-yritystä optimoimaan ja automatisoimaan liiketoimintaansa. Tuotteemme ovat markkinajohtajia kohderyhmissään taloushallinnossa, palkanlaskennassa, verkkolaskutuksessa, asiantuntijayritysten toiminnanohjauksessa sekä sähköisessä allekirjoituspalvelussa. Kasvamme nopeasti ja meitä on tällä hetkellä jo yli 180 asiantuntijaa Helsingissä ja Lappeenrannassa. Lue lisää: www.vismasolutions.com

Visma on ketterä pohjoismainen ohjelmistotalo. Asiantuntijamme auttavat kaikenkokoisia yrityksiä toimimaan fiksummin ohjelmistoratkaisujen ja IT-konsultoinnin avulla. Visma sujuvoittaa ja digitalisoi liiketoimintaprosesseja sekä yksityisen että julkisen sektorin asiakkaille. 760 000 asiakasta Pohjois-Euroopassa käyttää Visman tuotteita ja palveluita, joista yli 300 000 asiakasta käyttää Visman ratkaisuja SaaS-palveluna. Vismalla työskentelee 6 600 asiantuntijaa, joista Suomessa meitä on jo yli 900. Vuonna 2016 liikevaihto oli n. 850 milj. euroa. Lue lisää: www.visma.fi

Täytä hakemus

Tietosuojaseloste

Takaisin