Talent Acquisition Specialist / HR Business Partner

Haluatko sinä olla avainasemassa rekrytoimassa tulevia talentteja alansa parhaisiin yrityksiin? Kiinnostaako kasvupolku henkilöstöalan tehtäviin? Visma jatkaa kasvuaan Lappeenrannassa, ja vuosittain rekrytoimme kymmeniä uusia vismalaisia. Viime vuonna myös OCTO3 liittyi osaksi Visma-perhettä. Nyt etsimme yhdessä yhtiöille asiantuntijaa, joka auttaa liiketoimintoja onnistumaan kasvutavoitteissaan.  

Talent Acqusition Specialistina vastaat rekrytointiprosessin tehokkaasta läpiviennistä, osallistut talenttien headhuntaukseen, soveltuvuussarviointien analysointiin sekä haastatteluihin, huolehdit oikea-aikaisesta rekryviestinnästä sekä tuet ja haastat esimiehiä päätöksenteossa. Olet avainpelaaja tavoitteessamme olla “Lappeenrannan halutuin työpaikka, jossa on markkinoiden parhaat osaajat ja paras rekrytointi”. Siksi myös työnantajakuvan näkyvyys, tunnettuus ja kehittäminen sekä talenttien houkuttelu ja puhelinkontaktointi kuuluu työnkuvaasi. Vastaat oppilaitosyhteistyöstä ja olet Visma-lähettiläämme opiskelijamessuilla ja -tapahtumissa.

Rekrytoinnin lisäksi pääset rakentamaan HR-toimintoa OCTO3 Oy:lle ja mukaan johtoryhmätyöskentelyyn. Tehtävä tulee kasvamaan kanssasi niin, että pääset ottamaan haltuun koko ajan laajempia ja haastavampia HR-kokonaisuuksia. Tukena sinulla on yritysten johto, Visma Solutionsin HR-tiimi sekä Visma-konsernin yhteyshenkilöt. Onnistumistasi mitataan esimiestyytyväisyydellä sekä rekryprosessissa mukana olleiden palautteilla.

Työntekijämme ovat ratkaisukeskeisiä, positiivisia sekä yhteisiin tavoitteisiin sitoutuneita. Ohjelmistoala kehittyy nopeasti ja muutokset ovat jatkuvia. Tämä vaatii työntekijöiltä rohkeutta, ketteryyttä sekä uusien asioiden oppimista joka päivä. Talent Acqusition Specialistilta edellytämme aiempaa kokemusta rekrytoinneista ja soveltuvan alan korkeakouluopintoja. Pitkän kokemushistorian sijaan arvostamme näyttöjä kehittymishalukkuudesta, oma-aloitteisuudesta ja sosiaalisesta pelisilmästä.

Meidät on valittu Great Place to Work -yritykseksi seitsemänä peräkkäisenä vuotena. Asetamme korkeita tavoitteita ja annamme työntekijöille paljon vastuuta tuloksiin pääsemisestä. Tarjoamme viihtyisän ja rennon työyhteisön sekä modernit työvälineet ja kilpailukykyiset edut. Monikansallinen konserni yhdistettynä Visma-perheen yritysten yrittäjähenkiseen draiviin luo ainutlaatuisen ympäristön ja loistavia uramahdollisuuksia.

Työpaikka sijaitsee Lappeenrannassa. Jos olet muuttamassa paikkakunnalle, tuemme muutossa ja autamme sinua käymään taloksi uuteen kaupunkiin. Työsuhde on vakituinen. Haku päättyy oikean henkilön löydyttyä. Hakea voit alla olevan linkin kautta, mutta esittelyvideon itsestäsi voit lähettää meille suoraan sähköpostiin.

Lisätietoja tehtävästä antaa henkilöstöjohtaja Jenni Toropainen, jenni.toropainen@visma.com.

Visma Solutions Oy auttaa jo yli 65 000 suomalaista pk-yritystä optimoimaan ja automatisoimaan liiketoimintaansa. Tuotteemme ovat markkinajohtajia kohderyhmissään taloushallinnossa, palkanlaskennassa, verkkolaskutuksessa, asiantuntijayritysten toiminnanohjauksessa sekä sähköisessä allekirjoituspalvelussa. Kasvamme nopeasti ja meitä on tällä hetkellä jo yli 190 asiantuntijaa Helsingissä ja Lappeenrannassa. Lue lisää: www.vismasolutions.com

OCTO3 on 2011 perustettu tuotekehityspalveluja tarjoava yritys. Kehitämme asiakkaidemme liiketoimintaa yli 60 ammattilaisen voimin Lappeenrannassa ja Helsingissä. Autamme asiakkaitamme muotoilemaan uudelleen liiketoimintansa, innovoimaan uusia konsepteja, suunnittelemaan tuotteitaan ja palveluitaan sekä tietysti rakentamaan niitä ohjelmistotekniikan keinoin. Liiketoiminta ja käyttäjälähtöisyys leimaavat ajatteluamme, mutta yhtä tärkeää on huikea tekninen osaaminen, jonka tuomme projekteihimme. Lue lisää: www.octo3.fi

Visma on ketterä pohjoismainen ohjelmistotalo. Asiantuntijamme auttavat kaikenkokoisia yrityksiä toimimaan fiksummin ohjelmistoratkaisujen ja IT-konsultoinnin avulla. Visma sujuvoittaa ja digitalisoi liiketoimintaprosesseja sekä yksityisen että julkisen sektorin asiakkaille. 760 000 asiakasta Pohjois-Euroopassa käyttää Visman tuotteita ja palveluita, joista yli 300 000 asiakasta käyttää Visman ratkaisuja SaaS-palveluna. Vismalla työskentelee 6 700 asiantuntijaa, joista Lappeenrannassa meitä on 170.  Vuonna 2017 liikevaihto oli n. 960 milj. euroa. Lue lisää: www.visma.fi

Täytä hakemus

Tietosuojaseloste

Takaisin