Etsimme useita myyjiä kaikkiin tuotetiimeihimme

Visma on Euroopan isoimpia ohjelmistoyrityksiä.

Kehitämme markkinoiden johtavia tuotteita mm.

Tuotteidemme käyttäjät  ovat tutkitusti kannattavampia ja nopeammin kasvavia kuin suomalaiset yritykset keskimäärin. Tule osaksi Visma Solutionsin 30 hengen myyntitiimiä auttamaan suomalaisia yrityksiä menestymään.

Tarjolla on nyt useita erilaisia rooleja myyntitiimeissämme. Myytävä tuote, tehtävän vaativuus ja palkkataso määräytyy kokemuksesi ja oman kiinnostuksesi mukaan. Voit olla joko kokenut ammattilainen tai vasta urasi alussa. Edellytämme tervettä myynnillisyyttä ja soveltuvaa koulutusta. Tärkeintä on kuitenkin aito kiinnostus kehittyä myynnin tehtävissä sekä ratkaisukeskeinen ja proaktiivinen asenne.

Meidät on valittu Great Place to Work -yritykseksi seitsemänä peräkkäisenä vuotena. Tuemme aktiivisesti myyjiä ja annamme työntekijöille paljon vastuuta tuloksiin pääsemisestä. Tarjoamme viihtyisän ja rennon työyhteisön sekä modernit työvälineet ja kilpailukykyiset edut. Monikansallinen konserni yhdistettynä Visma-perheen yritysten yrittäjähenkiseen draiviin luo ainutlaatuisen ympäristön ja loistavia uramahdollisuuksia.

Työsuhde on vakituinen ja työpaikka sijaitsee Helsingissä tai Lappeenrannassa. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja palkkaamme sopivat henkilöt heti niiden löytyessä. Haku päättyy 5.8.2018.

Lisätietoja tehtävästä antaa Sales Director, Juhani Mönkkönen, juhani.monkkonen@visma.com , puh. 050 563 6957.

Visma Solutions Oy auttaa jo yli 65 000 suomalaista pk-yritystä optimoimaan ja automatisoimaan liiketoimintaansa. Tuotteemme ovat markkinajohtajia kohderyhmissään taloushallinnossa, palkanlaskennassa, verkkolaskutuksessa, asiantuntijayritysten toiminnanohjauksessa sekä sähköisessä allekirjoituspalvelussa. Kasvamme nopeasti ja meitä on tällä hetkellä jo yli 190 asiantuntijaa Helsingissä ja Lappeenrannassa. Lue lisää: www.vismasolutions.com.

Visma on ketterä pohjoismainen ohjelmistotalo. Asiantuntijamme auttavat kaikenkokoisia yrityksiä toimimaan fiksummin ohjelmistoratkaisujen ja IT-konsultoinnin avulla. Visma sujuvoittaa ja digitalisoi liiketoimintaprosesseja sekä yksityisen että julkisen sektorin asiakkaille. 760 000 asiakasta Pohjois-Euroopassa käyttää Visman tuotteita ja palveluita, joista yli 300 000 asiakasta käyttää Visman ratkaisuja SaaS-palveluna. Vismalla työskentelee 6 700 asiantuntijaa, joista Suomessa meitä on jo yli 900. Vuonna 2017 liikevaihto oli n. 965 milj. euroa. Lue lisää: www.visma.fi.

Täytä hakemus

Tietosuojaseloste

Takaisin