Lead Mobile Developer

Onko mobiili- ja sovelluskehitys sinun juttusi? Kiinnostaisiko auttaa suomalaisia yrityksiä hoitamaan päivittäiset rutiinit älypuhelimella vaikka laiturin nokasta?

Tule meille Visma Solutionsin tuotekehitykseen. Vastuullasi on jalostaa Pohjoismaiden suosituimpia yritysten talouden- ja toiminnanohjauspalveluita mobiiliin.

Mitä etsimme?

Etsimme jo kannuksia kerännyttä mobiilikehittäjää, Lead Mobile Developeria.

Tehtävässä pääset rakentamaan lähes 20 000 yrityksen käyttämien palvelujen mobiilikokemusta. Päätehtävänäsi on viedä eteenpäin tuotteidemme omia mobiilisovelluksia iOS- sekä Android-alustoilla. Ensiluokkaisen mobiilikokemuksen luomisessa sinua auttaa iso ja pätevä suunnittelutiimi ja koko muu n. 50 henkinen tuotekehitysporukka alan eri ammattilaisia.

Emme edellytä sinulta mitään tiettyä koulutusta tai työtaustaa, vaan etsimme aidosti tehtävästä ja alasta kiinnostunutta ja motivoitunutta tyyppiä, jolla on hyvät vuorovaikutus- ja tiimityöskentelytaidot. Odotamme kuitenkin aiempia näyttöjä mobiiliprojekteista. Tehtävässä onnistuminen edellyttää myös luontaista omistajuutta, kykyä koordinoida sekä hallita kokonaisuuksia.

Tarjoamme viihtyisän ja rennon työyhteisön sekä modernit työvälineet ja kilpailukykyiset edut. Monikansallinen konserni yhdistettynä Visma-perheen yritysten yrittäjähenkiseen draiviin luo ainutlaatuisen ympäristön ja loistavia uramahdollisuuksia.

Työpaikka sijaitsee Lappeenrannassa ja työsuhde on vakituinen. Oletko valmis ottamaan haasteen vastaan? Vakuuta meidät jättämällä hakemuksesi sekä CV:si mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 12.8.2018. 

Lisätietoja tehtävästä antaa Product Line Manager Teemu Heimala, teemu.heimala@visma.com, puh. 050 344 6418 ja Team Manager Arto Muikku, arto.muikku@visma.com, puh. 040 7500 404.

Visma Solutions Oy auttaa jo yli 65 000 suomalaista pk-yritystä optimoimaan ja automatisoimaan liiketoimintaansa. Tuotteemme ovat markkinajohtajia kohderyhmissään taloushallinnossa, palkanlaskennassa, verkkolaskutuksessa, asiantuntijayritysten toiminnanohjauksessa sekä sähköisessä allekirjoituspalvelussa. Kasvamme nopeasti ja meitä on tällä hetkellä jo yli 190 asiantuntijaa Helsingissä ja Lappeenrannassa. Lue lisää: www.vismasolutions.com

Visma on ketterä pohjoismainen ohjelmistotalo. Asiantuntijamme auttavat kaikenkokoisia yrityksiä toimimaan fiksummin ohjelmistoratkaisujen ja IT-konsultoinnin avulla. Visma sujuvoittaa ja digitalisoi liiketoimintaprosesseja sekä yksityisen että julkisen sektorin asiakkaille. 760 000 asiakasta Pohjois-Euroopassa käyttää Visman tuotteita ja palveluita, joista yli 300 000 asiakasta käyttää Visman ratkaisuja SaaS-palveluna. Vismalla työskentelee 6 700 asiantuntijaa, joista Suomessa meitä on jo yli 900. Vuonna 2017 liikevaihto oli n. 965 milj. euroa. Lue lisää: www.visma.fi

Täytä hakemus

Tietosuojaseloste

Takaisin