Tech Lead

Etsimme sähköisen allekirjoituksen  teknistä kehittäjää vetämään täysin uutta monikansallista Visma Sign -tiimiä. Pääset kokoamaan oman dream teamin ympärillesi ja tulet vastaamaan palvelun teknisestä kehityksestä ja tietoturva-arkkitehtuurista.

Etsimämme henkilö tuntee teknologian, uusimmat työskentelytavat ja ymmärtää SaaS- liiketoiminnan lainalaisuudet.  Aikaisempi kokemus esim. React, agile/devops, Linux/ Red Hat Enterprise -teknologoista/työskentelytyyleistä katsotaan eduksi. Olet kiinnostunut tai parhaimmassa tapauksessa sinulla voi jo olla kokemusta kansainvälisen tiimin johtamisesta tai kansainvälisessä toimintaympäristössä työskentelystä. Kommunikoit sujuvasti sekä suomen että englannin kielellä, muiden pohjoismaisten kielten osaaminen katsotaan eduksi.

Työntekijämme ovat ratkaisukeskeisiä, positiivisia sekä yhteisiin tavoitteisiin sitoutuneita. Ohjelmistoala kehittyy nopeasti ja muutokset ovat jatkuvia. Tämä vaatii työntekijöiltä rohkeutta, ketteryyttä sekä uusien asioiden oppimista joka päivä.

Meidät on valittu Great Place to Work -yritykseksi seitsemänä peräkkäisenä vuotena. Asetamme korkeita tavoitteita ja annamme työntekijöille paljon vastuuta tuloksiin pääsemisestä.

Tarjoamme viihtyisän ja rennon työyhteisön sekä modernit työvälineet ja kilpailukykyiset edut. Monikansallinen konserni yhdistettynä Visma-perheen yritysten yrittäjähenkiseen draiviin luo ainutlaatuisen ympäristön ja loistavia uramahdollisuuksia.

Työpaikka sijaitsee Helsingissä. Työsuhde on vakituinen ja hakuaika  25.11.2018 asti.

Lisätietoja tehtävästä antaa kehitysjohtaja Antti Larvala, antti.larvala@visma.com, puh. 050 434 3343.

Visma Solutions Oy auttaa jo yli 65 000 suomalaista pk-yritystä optimoimaan ja automatisoimaan liiketoimintaansa. Tuotteemme ovat markkinajohtajia kohderyhmissään taloushallinnossa, palkanlaskennassa, verkkolaskutuksessa, asiantuntijayritysten toiminnanohjauksessa sekä sähköisessä allekirjoituspalvelussa. Kasvamme nopeasti ja meitä on tällä hetkellä jo yli 200 asiantuntijaa Helsingissä ja Lappeenrannassa. Lue lisää: www.vismasolutions.com

Visma on ketterä pohjoismainen ohjelmistotalo. Asiantuntijamme auttavat kaikenkokoisia yrityksiä toimimaan fiksummin ohjelmistoratkaisujen ja IT-konsultoinnin avulla. Visma sujuvoittaa ja digitalisoi liiketoimintaprosesseja sekä yksityisen että julkisen sektorin asiakkaille. 760 000 asiakasta Pohjois-Euroopassa käyttää Visman tuotteita ja palveluita, joista yli 300 000 asiakasta käyttää Visman ratkaisuja SaaS-palveluna. Vismalla työskentelee 6 700 asiantuntijaa, joista Suomessa meitä on jo yli 900. Vuonna 2017 liikevaihto oli n. 965 milj. euroa. Lue lisää: www.visma.fi

Täytä hakemus

Tietosuojaseloste

Takaisin