Summer Trainee: Customer Care

Etsimme kahta kesätyöntekijää Customer Care - tiimiimme Lappeenrantaan.

Työtehtäviisi kuuluu Netvisor ohjelmistoon liittyvien asiakasongelmien ratkaisu puhelimessa ja sähköisissä kanavissa. Työskentelet pienessä asiantuntijatiimissä, joten työtehtävät ovat monipuolisia ja jokainen päivä tuo uutta osaamista tullessaan.

Mitä odotamme?

Työskentelytyyliltäsi olet oma-aloitteinen ja itseohjautuva, etkä menetä ystävällistä asiakaspalveluotettasi edes kiireen alla. Olet myös analyyttinen ja ratkaisukeskeinen, ja viestit sujuvasti sekä kirjallisesti että suullisesti, jonka lisäksi löydät oikean tyylin ja kanavan eri ihmisille, erilaisiin tilanteisiin.

Olet tekijätyyppi, joka saa aikaan asioita sovitussa aikataulussa – myös hektisinä aikoina. Itsenäisestä työskentelytyylistä huolimatta olet tiimipelaaja joka tulee toimeen niin asiakkaiden kuin muiden työntekijöiden kanssa. Sinulla on rohkeutta heittäytyä haastaviin asiakaspalvelutilanteisiin, jonka lisäksi toivomme sinulta rohkeutta myös omien ja yhteisten työtapojen kyseenalaistamiseen ratkaisukeskeisellä tavalla. Olet vastavalmistunut tai mahdollisesti vielä korkeakouluopiskelija. Olet kuitenkin jo opiskelujesi siinä vaiheessa, että kaipaat haastavaa kesätyötä, jossa pääset kehittämään itseäsi. 

Mitä tarjoamme?

Olemme viidettä vuotta yksi Suomen parhaimmista työpaikoista (Great Place to Work –tutkimus 2012-2016).  Tarjoamme kilpailukykyiset työsuhde-edut ja mielenkiintoisen kesätyön nopeasti kasvavassa ja kannattavassa kansainvälisessä yrityksessä. Meillä pääset haastamaan itseäsi ja työskentelemään alan huippuosaajien kanssa innostavassa ja avoimessa työskentely-ympäristössä. Menestyminen kesätyössä voi johtaa pidempiaikaiseen työsuhteeseen yrityksessämme. Myös osa-aikatyö opintojen ohella on mahdollista kesän jälkeen.

Oletko valmis ottamaan mielenkiintoisen kesätyöpaikan vastaan? Jätä hakemuksesi ja CV:si pikaisesti, viimeistään 12.2.2017 mennessä. Työpaikka sijaitsee Lappeenrannassa.

Lisätiedot
Nanna Kokkola
nanna.kokkola@visma.com
050 462 7137
www.vismasolutions.com/rekrytointi/

 

Täytä hakemus

Tietosuojaseloste

Takaisin