Summer Trainee: R&D

Etsimme Netvisorin tuotekehitykseen lupaavaa tulevaisuuden ohjelmistosuunnittelijaa. Netvisor on nykyaikainen selaimella käytettävä yrityksen liiketoiminnanohjauksen sovelluskokonaisuus, jota käyttää jo lähes 15 000 suomalaista pk-yritystä.

Mitä odotamme?

Voit olla alan opiskelija mutta puuttuvia opintopisteitä voit korvata myös harrastuneisuudella ja syvällä kiinnostuksella ohjelmointia kohtaan. 
Työtehtävät vaativat hyvää ongelmanratkaisutaitoa, oppimiskykyä, kokonaisuuksien hahmottamista sekä omistautuneisuutta omaan tekemiseen. Ne voidaan räätälöidä taustaasi ja kokemukseesi nähden. Työskentelemme Microsoftin ohjelmistotyökalujen kanssa (SQL Server, Microsoft .Net), mutta juuri näistä työkaluista emme edellytä sinulta aiempaa kokemusta.

Mitä tarjoamme?

Olemme viidettä vuotta yksi Suomen parhaimmista työpaikoista (Great Place to Work –tutkimus 2012-2016).  Tarjoamme kilpailukykyiset työsuhde-edut ja mielenkiintoisen kesätyön nopeasti kasvavassa ja kannattavassa kansainvälisessä yrityksessä. Meillä pääset haastamaan itseäsi ja työskentelemään alan huippuosaajien kanssa innostavassa ja avoimessa työskentely-ympäristössä. Menestyminen kesätyössä voi johtaa pidempiaikaiseen työsuhteeseen yrityksessämme. Myös osa-aikatyö opintojen ohella on mahdollista kesän jälkeen.

Oletko valmis ottamaan mielenkiintoisen kesätyöpaikan vastaan? Jätä hakemuksesi ja CV:si pikaisesti, viimeistään 12.2.2017 mennessä. Työpaikka sijaitsee Lappeenrannassa.

Lisätiedot
Timo Pöntinen
Development Manager
timo.pontinen@visma.com
www.netvisor.fi
www.vismasolutions.com/rekrytointi/

 

Täytä hakemus

Tietosuojaseloste

Takaisin