Summer Trainee: Marketing

Etsimme kesätyöntekijää markkinointitiimiimme Lappeenrantaan.

Työtehtäväsi liittyvät markkinoinnin kehitysprojekteihin, joihin tarvitsemme lisäenergiaa. Työskentelet osana seitsemän hengen tiimiä, joten osa tehtävistä liittyy myös muiden markkinoinnin ammattilaisten käynnissä oleviin projekteihin. Työtehtävässä pääset laaja-alaisesti sukeltamaan nykyaikaiseen softa-markkinointiin.

Mitä odotamme?

Meille on tärkeää, että sinulla on tavoite kehittyä markkinoinnin alalla sekä olet valmis tekemään töitä tulosten eteen. Oma-aloitteisuus, ulospäinsuuntautuneisuus sekä vastuun kantaminen ovat sinulle tyypillisiä ominaisuuksia. Sinulla on riittävästi koulutusta markkinoinnista sekä tietoa B2B-liiketoiminnasta, sekä ehdottomasti suuri polte oppia lisää ja näyttää osaamisesi.

Mitä tarjoamme?

Olemme viidettä vuotta yksi Suomen parhaimmista työpaikoista (Great Place to Work –tutkimus 2012-2016). Tarjoamme kilpailukykyiset työsuhde-edut ja mielenkiintoisen kesätyön nopeasti kasvavassa ja kannattavassa kansainvälisessä yrityksessä. Meillä pääset haastamaan itseäsi ja työskentelemään alan huippuosaajien kanssa innostavassa ja avoimessa työskentely-ympäristössä. Menestyminen kesätyössä voi johtaa pidempiaikaiseen työsuhteeseen yrityksessämme. Myös osa-aikatyö opintojen ohella on mahdollista kesän jälkeen.

Oletko valmis ottamaan mielenkiintoisen kesätyöpaikan vastaan? Jätä hakemuksesi sekä CV:si viimeistään 12.2.2017 mennessä. Työpaikka sijaitsee Lappeenrannassa.

Lisätiedot
Jussi Pekkala
jussi.pekkala@visma.com
045 657 2475
www.vismasolutions.com/rekrytointi/

 

Täytä hakemus

Tietosuojaseloste

Takaisin