Product Specialist


besolution


Hyvä ystävä,

oletko paras ratkaisu PSA-myyntitiimiimme?

Tärkein tavoitteemme on auttaa asiakasyrityksiä menestymään yritysohjelmistojen ja -sovellusten avulla. Haluamme, että asiakkaamme kertovat kollegoilleen, että he ovat tehokkaita ja tuottavia sekä tekevät parempia päätöksiä nykyaikaisten työkalujen ansiosta.

Työntekijämme ovat ratkaisukeskeisiä, positiivisia sekä tavoitteisiin sitoutuneita. Uskomme, että vain erinomaisella yhteistyöllä pääsemme erinomaisiin tuloksiin. Ohjelmistoalan kehitys on nopeaa ja muutokset jatkuvia. Tämä vaatii ihmisiltämme rohkeutta, sitkeyttä ja uusien asioiden oppimista ja sietämistä  - joka päivä.

Kansainvälisesti Visma-perheemme tehostaa jo yli puolen miljoonan organisaation toimintaa. Meillä Visma Solutions Oy:ssä on asiakkaita Suomessa yli 60 000 ja tavoitteenamme on tuplata liikevaihtomme seuraavan neljän vuoden aikana. Tavoitteeseen pääseminen vaatii loistavaa nykyasiakkaiden palvelemista. Lisäksi viemme kymmeniä tuhansia uusia asiakkaita automatisoidun taloushallinnon, palkanlaskennan ja paperittoman toimiston pariin sekä tuotamme joustavuutta asiakkaidemme työntekijöiden arkeen mobiilisovelluksilla.

Meidät on valittu Suomen parhaiden työpaikkojen joukkoon kuutena peräkkäisenä vuotena. Asetamme korkeita tavoitteita, annamme paljon vastuuta tuloksiin pääsemisestä työntekijöille sekä edellytämme sisäistä motivaatiota ja tekemisen meininkiä jokaiselta.

Toisaalta, meillä saat tilaa ja vapautta haastaa ja kehittää itseäsi, modernit työkalut sekä onnistumista tukevan energisen työyhteisön ja johtamismallin.

Product Specialist, Helsinki tai Lappeenranta

Visma Severa on Suomen suosituin ja käytetyin toiminnanohjausratkaisu vahvasti kasvavilla asiantuntijatoimialoilla. Julkaisemme kesän jälkeen täysin uudistetun palvelun ja etsimme tuoteasiantuntijaa vastaamaan kasvavaan tarpeeseen.

Työssäsi keskustelet IT-yritysten, mainostoimistojen, suunnittelu- ja konsultointiyritysten johdon kanssa heidän liiketoiminnastaan ja sen kehittämisestä. Kartoitat asiakkaan nykyiset toimintamallit myynnistä aina laskutukseen asti ja etsit aktiivisesti kehityskohteita, joissa me voimme auttaa heitä prosesseja automatisoimalla ja tehostamalla. Rakennat, perustelet ja demoat ratkaisun sekä sen  tuomat hyödyt asiakkaalle. Uskallat myös viedä kaupan loppuun asti. Rakennat tyytyväisiä ja kestäviä asiakassuhteita alusta lähtien.

Työpäiväsi ovat erilaisia ja saat vaikuttaa omaan aikatauluusi ja tapaasi tehdä töitä. Tehtävässäsi asetat selkeät tavoitteet ja saat esimiehen, tiimin ja muun organisaation tuen tavoitteiden saavuttamiseksi. Käytössäsi on myös nykyaikaiset työvälineet ja ohjelmistot. Eduksi katsomme kokemuksen puhelintyöstä ja toimimisesta asiakasrajapinnassa. Aiempaa myyntikokemusta tärkeämpää on aito intohimo ratkaisukeskeistä myyntiä ja asiakastyöskentelyä kohtaan. Taustalta voit olla jo valmistunut tai soveltuvalta alalta valmistumassa oleva nuori lahjakkuus.

Uskotko olevasi oikea ratkaisu tiimiimme ja yritykseemme? Vakuuta meidät ja jätä hakemuksesi  20.8. mennessä. Työsuhde on vakituinen ja työpaikka sijaitsee joko Helsingissä tai Lappeenrannassa.

Kysy lisää

Joonas Luukkonen
Sales Manager
+358 44 056 3967
joonas.luukkonen@visma.com  

Lue lisää

www.severa.fi  
www.vismasolutions.com
www.visma.fi

Täytä hakemus

Tietosuojaseloste

Takaisin