Sales Manager, Budgeting Solutions


besolution


Hyvä ystävä,

oletko oikea ratkaisu myyntitiimiimme?

Tärkein tavoitteemme on auttaa asiakasyrityksiä menestymään yritysohjelmistojen ja -sovellusten avulla. Haluamme, että asiakkaamme kertovat kollegoilleen, että he ovat tehokkaita ja tuottavia sekä tekevät parempia päätöksiä nykyaikaisten työkalujen ansiosta.

Kansainvälisesti Visma tehostaa jo yli puolen miljoonan organisaation toimintaa. Meillä Visma Solutions Oy:ssä on asiakkaita Suomessa yli 60 000. Olemme nelinkertaistaneet liikevaihtomme viimeisen viiden vuoden aikana. Menestyksemme on huomannut Red Herring (2016) ja Deloitte Fast 50 (2015) ja Great Place to Work (2017). Seuraavan neljän vuoden aikana kaksinkertaistamme liikevaihtomme viemällä kymmeniä tuhansia uusia asiakkaita automatisoidun taloushallinnon, palkanlaskennan ja mobiilisovellusten pariin.

Meillä saat tilaa ja vapautta haastaa ja kehittää itseäsi, modernit työkalut sekä onnistumista tukevan energisen työyhteisön ja johtamismallin.

Sales Manager, Budgeting Solutions

Visma Navita on markkinoiden johtava pilvipalvelupohjainen talouden budjetointi- ja ennusteohjelmisto. Ohjelmiston avulla asiakkaamme voivat monipuolisesti katsoa taloudessaan eteenpäin sen sijaan, että tyytyisivät seuraamaan toteumaa jälkikäteen.

Tehtäväsi on myydä Visma Navita -ohjelmistoa keskisuurille ja suurille yrityksille. Kontaktoit aktiivisesti asiakasyrityksiä, demoat tuotteita päättäjille ja vastaat itse kaupallisten sopimusten tekemisestä asiakkaiden kanssa. Tehtävässä menestyminen edellyttää tervettä myyntihenkisyyttä ja kykyä ymmärtää yrityksen talousjohdon tarpeita. Tehtävä tarjoaa ainutlaatuisen mahdollisuuden kehittää myyntitaitoja, talousosaamista ja ymmärrystä pilvipalveluliiketoiminnasta.

Tarjoamme ympäristön, jossa voit saavuttaa erinomaisia tuloksia ja kehittyä urallasi. Maksamme asiallisen pohjapalkan ja erinomaisista tuloksista ansaitset lisäksi erinomaisen provision. Jos uskot olevasi oikea ratkaisu myyntiimme, vakuuta meidät ja jätä hakemuksesi 1.9.2017 mennessä. Työsuhde on vakituinen ja työpaikka sijaitsee Helsingissä tai Lappeenrannassa.

Kysy lisää

Jukka Tavi
Sales Manager
Enterprise Solutions
+358 50 577 7309
jukka.tavi@visma.com                 

Lue lisää

www.navita.visma.com   
www.vismasolutions.com
www.visma.fi

Täytä hakemus

Tietosuojaseloste

Takaisin