Trainee: Software Developer, Business Analyst, Quality Assurance - useita paikkoja

Onko tavoitteenasi ura ohjelmistokehityksen parissa? Haemme tulevalle kesälle useaa traineeta Visma Solutionsille Netvisorin sekä Severan tuotekehitykseen eri tehtäviin. 

Haemme tulevia ammattilaisia ohjelmistokehityksen eri osa-alueille, emme ainoastaan koodareita. Roolisi voi olla laadunvarmistus, suunnittelu tai ihan puhdas ohjelmistokehitys mobiilista web-käyttöliittymiin tai backendiin.

Työskentelemme Microsoftin ohjelmistotyökalujen kanssa (MS SQL Server, .Net, Xamarin), mutta juuri näistä työkaluista emme edellytä sinulta aiempaa kokemusta. Teknologian ohella esimerkiksi data-analytiikka tai testiautomaatio ovat aiheita joiden parista löytyy varmasti tehtävää.

Tukena tehtävässä sinulla on 50 hengen tuotekehitystiimi arkkitehdeistä laadunvarmistukseen. Odotamme sinulta hyvää ongelmanratkaisutaitoa, erinomaista oppimiskykyä ja kokonaisuuksien hahmottamista. Olet motivoitunut oppimaan uutta ja ylpeä omasta työstäsi. Asenne ja kehittymishalu ratkaisevat haun.

Meidät on valittu Great Place to Work -yritykseksi kuutena peräkkäisenä vuotena. Asetamme korkeita tavoitteita ja annamme työntekijöille paljon vastuuta tuloksiin pääsemisestä.

Tarjoamme viihtyisän ja rennon työyhteisön sekä modernit työvälineet ja kilpailukykyiset edut. Monikansallinen konserni yhdistettynä Visma-perheen yritysten yrittäjähenkiseen draiviin luo ainutlaatuisen ympäristön ja loistavia uramahdollisuuksia.

Menestyminen kesätyössä voi johtaa pidempiaikaiseen työsuhteeseen yrityksessämme. Katsommekin eduksi, mikäli pystyt jatkamaan osa-aikatyönä kesän jälkeen. Työsuhde on määräaikainen ja työpiste sijaitsee Lappeenrannassa.  Haku päättyy 4.2.2018.

Lisätietoja tehtävästä antaa Team Manager Netvisor,  Arto Muikku, arto.muikku@visma.com, puh. 040 7500 404 ja Team Manager Severa, Teemu Heimala, teemu.heimala@visma.com, puh. 050 344 6418.

Visma Solutions Oy auttaa jo yli 65 000 suomalaista pk-yritystä optimoimaan ja automatisoimaan liiketoimintaansa. Tuotteemme ovat markkinajohtajia kohderyhmissään taloushallinnossa, palkanlaskennassa, verkkolaskutuksessa, asiantuntijayritysten toiminnanohjauksessa sekä sähköisessä allekirjoituspalvelussa. Kasvamme nopeasti ja meitä on tällä hetkellä jo yli 180 asiantuntijaa Helsingissä ja Lappeenrannassa. Lue lisää: www.vismasolutions.com  

Visma on ketterä pohjoismainen ohjelmistotalo. Asiantuntijamme auttavat kaikenkokoisia yrityksiä toimimaan fiksummin ohjelmistoratkaisujen ja IT-konsultoinnin avulla. Visma sujuvoittaa ja digitalisoi liiketoimintaprosesseja sekä yksityisen että julkisen sektorin asiakkaille. 760 000 asiakasta Pohjois-Euroopassa käyttää Visman tuotteita ja palveluita, joista yli 300 000 asiakasta käyttää Visman ratkaisuja SaaS-palveluna. Vismalla työskentelee 6 600 asiantuntijaa, joista Suomessa meitä on jo yli 900. Vuonna 2016 liikevaihto oli n. 850 milj. euroa. Lue lisää: www.visma.fi.   

Täytä hakemus

Tietosuojaseloste

Takaisin