Sovellusasiantuntija

Haemme asiakaslähtöistä ongelmanratkaisijaa ja vahvaa tiimipelajaa sovellustukeen Helsinkiin.

Työskentelet osana ammattitaitoista sovellustukitiimiä, jossa tuetaan Visma Movenium työajanseuranta-pilvipalvelun käyttöä. Tulet toimimaan läheisessä yhteistyössä oman tiimisi sekä sidosryhmien kanssa. Vastaat omalta osaltasi asiakastyytyväisyyden toteutumisesta vastaamalla palvelupyyntöihin laadukkaasti määräajassa eri kanavissa.

Vaatimuksena on, että olet aidosti kiinnostunut asiakkaiden tarpeista ja haluat auttaa asiakkaita menestymään omassa liiketoiminnassaan. Motivoidut työssäsi siitä, että saat ratkaistua asiakkaan ongelman parhaalla mahdollisella tavalla. Sinulla on tietotekniset perusvalmiudet ja olet aikaisemmin toiminut sovellustuessa. Rakennustoimialan ja työajanseurannan tietämys on suotavaa. Toivomme sinulta sujuvaa suomen- ja ruotsinkielen osaamista. Hyvä englanninkielen osaaminen katsotaan eduksi.

Suhtaudut muutoksiin positiivisesti ja etsit aktiivisesti uusia innovatiivisia tapoja parantaa toimintaa ja kehittää omaa osaamistasi. Osallistuminen uusien palvelukanavien jatkuvaan kehittämiseen tuo työpäiviisi sopivasti vaihtelevuutta. Sovellustukemme palvelee asiakkaita arkisin kello 7-15.00.

Tarjoamme paikan tiimissä, joka on osa Visman kansainvälistä tukiorganisaatiota, viihtyisän ja rennon työyhteisön, mahdollisuuden urakehitykseen kasvavassa kansainvälisessä organisaatiossa sekä uusimmat työvälineet.

Tehtävä on vakituinen. Lähetä hakemuksesi ja liitä mukaan ansioluettelosi viimeistään 17.8.2018.

Lisätiedot puhelimitse 0400 845 100 / Saija Vainio seuraavina ajankohtina:
Keskiviikko 15.8. klo 14-15
Perjantai 17.8. klo 13-14

Saija Vainio, Support Manager
Visma Software Oy/ Movenium Oy
saija.vainio@visma.com


Visma Software on Suomen johtava pk-yrityksille taloushallinnon järjestelmiä tuottava ohjelmistotalo. Visma Softwaren tuoteperheeseen kuuluvat mm. taloushallinnon ja toiminnanohjauksen järjestelmät Visma Fivaldi, Visma L7, Visma Nova ja Visma.net Financials. Visma tarjoaa myös asiakkailleen verkkolaskutus- ja verkkopalkkaratkaisuja, sekä projektinhallinta- ja ajankirjauspalveluita.

Visma tehostaa yritysten toimintaa tarjoamalla ohjelmistoja, kaupankäyntiratkaisuja, vähittäiskaupan IT-ratkaisuja sekä IT-alan projekti- ja konsultointipalveluita. Visma sujuvoittaa ja digitalisoi liiketoimintaprosesseja sekä yksityisen että julkisen sektorin asiakkaille. 760 000 asiakasta Pohjois-Euroopassa käyttää Visman tuotteita ja palveluita. Lisäksi yli 300 000 asiakasta ostaa Visman tarjoamia ratkaisuja palveluina. Visma-konsernissa on 6 600 työntekijää, ja vuonna 2016 sen liikevaihto oli 7 855 miljoonaa Norjan kruunua (n. 850 milj. euroa). Kotisivu: visma.fi.

 

 

 

 

 

  

Täytä hakemus

Tietosuojaseloste

Takaisin