Tech Lead

Etsimme sähköisen allekirjoituksen teknistä kehittäjää vetämään täysin uutta monikansallista Visma Sign -tiimiä. Pääset kokoamaan oman dream teamin ympärillesi ja tulet vastaamaan palvelun teknisestä kehityksestä ja tietoturva-arkkitehtuurista.

Etsimämme henkilö tuntee teknologian, uusimmat työskentelytavat ja ymmärtää SaaS- liiketoiminnan lainalaisuudet. Aikaisempi kokemus esim. React, agile/devops, Linux/ Red Hat Enterprise -teknologioista/työskentelytyyleistä katsotaan eduksi. Olet kiinnostunut tai parhaimmassa tapauksessa sinulla voi jo olla kokemusta kansainvälisen tiimin johtamisesta tai kansainvälisessä toimintaympäristössä työskentelystä. Kommunikoit sujuvasti sekä suomen että englannin kielellä, muiden pohjoismaisten kielten osaaminen katsotaan eduksi.

Työntekijämme ovat ratkaisukeskeisiä, positiivisia sekä yhteisiin tavoitteisiin sitoutuneita. Ohjelmistoala kehittyy nopeasti ja muutokset ovat jatkuvia. Tämä vaatii työntekijöiltä rohkeutta, ketteryyttä sekä uusien asioiden oppimista joka päivä.

Meidät on valittu Great Place to Work -yritykseksi seitsemänä peräkkäisenä vuotena. Asetamme korkeita tavoitteita ja annamme työntekijöille paljon vastuuta tuloksiin pääsemisestä. Tarjoamme viihtyisän ja rennon työyhteisön sekä modernit työvälineet ja kilpailukykyiset edut.

Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä palkkaamme heti sopivan henkilön löydyttyä. Työ on kokopäiväinen ja vakituinen. Työpaikka sijaitsee Helsingissä. 

Lisätietoja tehtävästä antaa kehitysjohtaja Antti Larvala, antti.larvala@visma.com, puh. 050 434 3343.

Visma on pohjoismainen softatalo, jonka asiantuntijat auttavat yrityksiä ja organisaatioita tekemään asiat fiksummin uusimpaan teknologiaan pohjautuvien pilvipalveluiden avulla. Monikansallinen konserni yhdistettynä Visma-perheen yritysten yrittäjähenkiseen draiviin luo ainutlaatuisen työympäristön ja loistavia uramahdollisuuksia. Visman kasvaessa vauhdilla, etsimme jatkuvasti tulevaisuuden osaajia. Jos sinulla on tahtoa ja draivia menestyä yhdessä Euroopan innostavimmista teknologiayrityksistä, kuulisimme mielellämme sinusta. Kurkkaa urasivumme ja seuraa Vismaa LinkedInissä sekä Visma Finlandia Instagramissa, Facebookissa & Twitterissä.

Täytä hakemus

Tietosuojaseloste

Takaisin