Digital Marketing Specialist

Haemme idearikasta, uudesta innostuvaa B2B-markkinoinnin osaajaa täydentämään Customer Engagement & Experience -tiimiä Visma Softwarelle Helsingin ydinkeskustaan.

Customer Engagement & Experience -tiimin tarkoituksena on tarjota asiakkaalle oikeaa informaatiota, oikeaan aikaan, asiakkaan haluamassa muodossa ja käyttämässä kanavassa apunamme Data & Analytics -tiimi. Asiakaskokemus on lähellä sydäntäsi ja tehtävässäsi tulet keskittymään digitaalisen markkinoinnin kehittämiseen. Työssäsi pääset jättämään kädenjälkesi monenlaisiin projekteihin ja tekemään yhteistyötä useiden eri sidosryhmien, kuten myynnin ja tuotehallinnan kanssa.

Olet etsimämme henkilö, jos sinulla on positiivinen asenne ja halu kehittyä digitaalisen markkinoinnin ammattilaiseksi. Sinulla on pohjalla korkeakoulututkinto sekä muutaman vuoden työkokemus markkinoinnin tai viestinnän tehtävistä. Sinua kiinnostaa erityisesti www-sivujen kehittäminen, sosiaalinen media, digitaalinen sisällöntuotanto ja analytiikka. Olet kuin kotonasi digitaalisen viestinnän ja sosiaalisen median kanavien parissa.

Odotamme sinulta:

  • Korkeakoulututkintoa ja muutaman vuoden kokemusta B2B-puolen markkinoinnista
  • Kokemusta www-sivujen sisältöjen kehittämisestä
  • Ymmärrystä hakukonemarkkinoinnista ja -optimoinnista
  • Projektityöskentelytaitoja

Eduksi laskemme:

  • Kokemusta sisällöntuottamisesta eri kanaviin
  • Kokemuksen markkinoinnin automaatiosta (esim. Eloqua)
  • Ymmärrystä sosiaalisesta mediasta
  • Ymmärrystä analytiikasta
  • Kokemuksen IT-alalta

Tehtävässä menestyminen edellyttää ennen kaikkea oikeanlaista asennetta; motivoidut tuloksellisesta tekemisestä, pidät omien aktiviteettiesi analysoinnista ja olet ulospäinsuuntautunut tiimipelaaja. Haastamme tiimissä avoimesti totuttuja käytäntöjä ja pyrimme yhdessä löytämään ideoita, jotka johtavat yhä parempiin tuloksiin. Suhtaudut muutoksiin positiivisesti ja etsit aktiivisesti uusia innovatiivisia tapoja parantaa toimintaa ja kehittää omaa osaamistasi. Jaat myös mielelläsi omaa osaamistasi muun tiimin kesken.

Mikäli sinulla on kysymyksiä tehtävästä tai työskentelystä Vismassa, voit olla yhteydessä Ira Erixoniin ira.erixon@visma.com tai puhelimitse 0400303159 seuraavina aikoina:

10.12. klo 9-10
11.12. klo 14-15
13.12. klo 14-15

Työpaikka sijaitsee Helsingissä ja tehtävä on vakituinen. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten haethan mahdollisimman pian, viimeistään 21.12.2018.

Visma Software Oy toimii mm. toiminnanohjauksen, talous- ja kiinteistöhallinnon ohjelmistojen parissa ja kohderyhmiimme kuuluvat pk-yrityksten päättäjät tukku-, energia-, rakennus-, isännöinti- ja tilitoimistoaloilla. Tuoteperheeseemme kuuluvat mm. taloushallinnon ja toiminnanohjauksen järjestelmät Visma Fivaldi, Visma L7, Visma Nova ja Visma.net Financials.

Visma on pohjoismainen softatalo, jonka asiantuntijat auttavat yrityksiä ja organisaatioita tekemään asiat fiksummin uusimpaan teknologiaan pohjautuvien pilvipalveluiden avulla. Monikansallinen konserni yhdistettynä Visma-perheen yritysten yrittäjähenkiseen draiviin luo ainutlaatuisen työympäristön ja loistavia uramahdollisuuksia. Visman kasvaessa vauhdilla, etsimme jatkuvasti tulevaisuuden osaajia. Jos sinulla on tahtoa ja draivia menestyä yhdessä Euroopan innostavimmista teknologiayrityksistä, kuulisimme mielellämme sinusta. Kurkkaa urasivumme ja seuraa Vismaa LinkedInissä sekä Visma Finlandia Instagramissa, Facebookissa & Twitterissä.

 

Täytä hakemus

Tietosuojaseloste

Takaisin