Palveluasiantuntija Visma Tampuuri Oy

VISMA TAMPUURI OY

 

Visma Tampuuri Oy kehittää ohjelmistoa kiinteistöalan prosessien hoitamiseen sekä laadukkaaseen johtamiseen, Tampuuri – kiinteistöliiketoiminnan toiminnanohjausjärjestelmää. Noin 100 asiantuntijaa kehittää, myy ja kouluttaa Tampuuria päivittäin neljässä toimipaikassamme eri puolella Suomea. Lisätietoa Tampuurista löydät osoitteesta www.tampuuri.fi.

 

Salon toimipisteessämme toimii kymmenen hengen reipas ja energinen Tekninen asiakaspalvelutiimi, joka vastaa sovellustukemme asiakaspalvelun ensimmäisestä ja toisesta linjasta. Haemmekin nyt aurinkoista

palveluasiantuntijaa/application specialistia

porukkamme vahvistukseksi tukemme ensimmäiseen linjaan.

Tehtävässä palvelet asiakkaita sähköisten kanaviemme sekä puhelimen kautta ja vastaat saapuviin palvelupyyntöihin kattaen laajan Tampuuri-tuoteperheemme. Vastaat omalta osaltasi asiakastyytyväisyydestä ja erinomaisen asiakaskokemuksen toteutumisesta. Toimit tiiviissä yhteistyössä oman tiimisi asiantuntijoiden kanssa, muita yrityksen sidosryhmiä unohtamatta.  

Tehtävä on sopiva Sinulle, joka nautit asiakaskontakteista, tiimityöskentelystä ja olet aidosti kiinnostunut erinomaisen asiakaspalvelukokemuksen tuottamisesta sekä parhaiden ratkaisujen löytämisestä asiakkaille. Olet työskentelytavoiltasi reipas ja energinen ja tartut luontaisen rivakasti asioiden hoitamiseen.

Arvostamme aikaisempaa kokemusta asiakaspalvelutyöstä, sekä ennen kaikkea intohimoa tuottaa laadukasta asiakaspalvelukokemusta. Hyvä suullinen ja kirjallinen viestintätaito niin suomeksi kuin englanniksikin on ehdoton edellytys työssä suoriutumiselle ja myös ajantasaiset IT-taidot, nopea oppimiskyky ja halu kehittyä auttaa sinua menestymään. Hymysi ei hyydy vaativissakaan asiakaspalvelutilanteissa ja sinulta löytyy sitkeyttä, hoksottimia ja periksiantamattomuutta  vaativissakin selvittelytilanteissa. Tehtävään soveltuva koulutustaustasi tukee onnistumistasi ja vielä jos sinulta löytyy Tampuuri-kiinteistötietojärjestelmän, asuttamisen prosessien, taloushallinnon tai kiinteistöalan tuntemusta, kerrothan siitä meille!

Tarjoamme sinulle vastuullisen ja monipuolisen tehtävän, jossa pääset kehittämään niin omaa osaamistasi, kuin toimintaammekin mukavien työkavereiden ympäröimänä vakavaraisesti menestyvässä kasvuyrityksessä. Tehtävä on kokoaikainen ja vakituinen, aloitus mahdollisimman pian. Toimipaikka sijaitsee ainakin aluksi Salossa, mutta myöhemmin on mahdollisuus siirtyä työskentelemään myös Turun alueelle näin halutessasi. 

Olisiko tässä sinun paikkasi? Mikäli jokin jäi vielä mietityttämään, voit kysyä lisää sähköpostitse tiiminvetäjä Annika Koivulalta (annika.koivula(at)visma.com).

Jätä hakemus palkkatoiveineen 20.1.2018 mennessä. Toimi nopeasti, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana. Ja huomioithan, että sähköpostitse vastaanotettuja hakemuksia emme valitettavasti pysty käsittelemään. 

Visma on ketterä pohjoismainen ohjelmistotalo. Asiantuntijamme auttavat kaikenkokoisia yrityksiä toimimaan fiksummin ohjelmistoratkaisujen ja IT-konsultoinnin avulla. Visma sujuvoittaa ja digitalisoi liiketoimintaprosesseja sekä yksityisen että julkisen sektorin asiakkaille. 760 000 asiakasta Pohjois-Euroopassa käyttää Visman tuotteita ja palveluita, joista yli 300 000 asiakasta käyttää Visman ratkaisuja SaaS-palveluna. Vismalla työskentelee 6 700 asiantuntijaa, joista Suomessa meitä on jo yli 900. Lue lisää: www.visma.fi  ja www.tampuuri.fi

 

Täytä hakemus

Tietosuojaseloste

Takaisin