Palkanlaskennan asiantuntija (Netvisor)

Etsimme rohkeaa ja ratkaisukeskeistä tiimipelaajaa mukaan 4-henkiseenpalkanlaskennan asiantuntijatiimiimme.

Palkanlaskennan asiantuntijana autat Netvisor-asiakkaita palkanlaskentaan liittyvissä haasteissa. Hyödynnät ammattitaitoasi tuottamalla asiakkaille konsultoivaa online-sisältöä ohjelmiston käytön tueksi. Ratkot asiakascaseja, ongelmatilanteita ja toimit asiantuntijaroolissa myös sisäisesti yli tiimirajojen.

Työssä menestyminen edellyttää erityisosaamista palkanlaskennan toimintamalleista ja laskentatavoista. Tunnet palkanlaskennan prosessit ja kuukausittaiset velvoitteet erinomaisesti ja ymmärrät myös lakien ja työehtosopimusten tuomat vaikutukset palkanlaskentaan. Kykenet soveltamaan uutta tietoa palkanlaskennan muuttuvalla kentällä asiakkaita varten ja ohjelmiston käyttöä helpottamaan.

Sovit tiimiimme, jos olet parhaimmillasi työskennellessäsi ihmisten kanssa. Sytyt, kun pääset hyödyntämään ammattitaitoasi ja tarjoamaan parhaita ratkaisuja toisen henkilön työpäivän tueksi. Haluat jatkuvasti kehittää omaa osaamistasi. Nautit haasteita ja otat ilon irti myös päivittäisistä onnistumisista.

Arvostamme aiempaa kokemusta jostakin palkanlaskentajärjestelmästä, mutta tärkeämpää on kiinnostus teknologiaa kohtaan sekä halu kehittyä myös ohjelmistoasiantuntijana.

Mitä tarjoamme?

Työntekijämme ovat ratkaisukeskeisiä, positiivisia sekä yhteisiin tavoitteisiin sitoutuneita. Ohjelmistoala kehittyy nopeasti ja muutokset ovat jatkuvia. Tämä vaatii työntekijöiltä rohkeutta, ketteryyttä sekä uusien asioiden oppimista joka päivä.

Meidät on valittu Great Place to Work -yritykseksi seitsemänä peräkkäisenä vuotena. Tarjoamme viihtyisän ja rennon työyhteisön sekä modernit työvälineet ja kilpailukykyiset edut. Asetamme myös korkeita tavoitteita ja annamme työntekijöille paljon vastuuta tuloksiin pääsemisestä.

Työsuhde on vakituinen ja työpiste sijaitsee Lappeenrannassa. Paikka täytetään heti oikean henkilön löydyttyä, joten lähetä hakemuksesi pikimmiten. Hakuaika päättyy 28.2.

Lisätietoja tehtävästä antaa Support Manager, Customer Care, Nanna Kokkola, nanna.kokkola@visma.com, puh. 050 462 7137.

Visma Solutions auttaa jo yli 170 000 asiakasta tehostamaan ja automatisoimaan liiketoimintaansa. Taloushallinnon, palkanlaskennan, verkkolaskutuksen, asiantuntijayritysten toiminnanohjauksen ja sähköisen allekirjoituksen tuotteemme ovat markkinajohtajia omilla aloillaan. Kasvutarinamme jatkuu ja tällä hetkellä meitä on yli asiantuntijaa 200 Helsingissä ja Lappeenrannassa. Lue lisää: www.vismasolutions.com  

Visma on pohjoismainen softatalo, jonka asiantuntijat auttavat yrityksiä ja organisaatioita tekemään asiat fiksummin uusimpaan teknologiaan pohjautuvien pilvipalveluiden avulla. Yrittäjähenkinen draivi ja monikansallinen konserni luovat ainutlaatuisen työympäristön ja loistavia uramahdollisuuksia.

 

Täytä hakemus

Tietosuojaseloste

Takaisin