Integration Specialist

Etsimme asiakaspalvelun integraatiotiimiin rohkeaa ja positiivista henkilöä, jolla on paloa syventyä rajapintojen ja ohjelmistojen välisen tiedonsiirron maailmaan.

Integration Specialistina opastat asiakkaitamme useamman ohjelmiston integraatioihin liittyvissä asioissa, mm. Netvisor-ohjelmiston. Autat integraatioiden toteutuksessa, ylläpidossa ja vastaat asiakkaita askarruttaviin kysymyksiin. Kirjoitat, laadit ja päivität ohjeita, jotta asiakas saa kaiken hyödyn irti ohjelmistojen välisestä tiedonsiirrosta. Testaat ohjelmistorajapintoja ja teet myös yhteistyötä ohjelmistokumppaneidemme yhteyshenkilöiden kanssa.

Ketä etsimme?

Olet oikea henkilö tiimiimme, jos saat energiaa työskentelystä asiakkaiden kanssa ja olet kiinnostunut syventymään ohjelmistointegraatioiden maailmaan. Rakastat teknologiaa ja sytyt  siitä, että ohjelmistot toimivat saumattomasti yhtenä kokonaisuutena helpottaen asiakkaiden työpäivää. Ymmärrät mitä tarkoitetaan rajapinnalla ja olet myös kuullut puhuttavan API, XML ja REST -termeistä. Ohjelmointiosaaminen ei ole välttämätöntä, mutta katsotaan etuna.

Olet luonteeltasi järjestelmällinen ja et arkaile tiukkoja tilanteita. Arvostat asiakaslähtöisyyttä ja haluat omalla työlläsi tehdä asiakkaidemme päivästä paremman. Työskentelet mieluiten oma-aloitteisesti ja otat ilon irti niin omasta kuin tiimin onnistumisista.

Mitä tarjoamme?

Visma Solutionsin kumppaniverkostoon kuuluu yli 300 kumppania. Tiimissämme sinulla on ainutlaatuinen mahdollisuus syventää osaamistasi laajasti erilaisista ohjelmistoista ja eri toimialoille tärkeistä integraatioista. Tiimimme on lämminhenkinen ja kannustava ja takaamme, että sinusta kasvaa nopeasti rajapintojen syväosaaja.

Omaa työnkuvaasi kehitetään vahvuuksiesi, mielenkiintosi ja osaamisesi mukaan. Hierarkiamme on matala ja pääset täysipainoisesti mukaan kehittämään integraatiotiimimme prosesseja jo ensimmäisestä päivästä lähtien.

Meidät on valittu Great Place to Work -yritykseksi kahdeksana peräkkäisenä vuotena. Tarjoamme viihtyisän ja rennon työyhteisön sekä modernit työvälineet ja kilpailukykyiset edut. Asetamme korkeita tavoitteita ja annamme työntekijöille paljon vastuuta tuloksiin pääsemisestä.

Vakuuta meidät hakemuksellasi. Hakuaika päättyy 30.4.2019. 
Työsuhde on vakituinen ja työpiste sijaitsee Lappeenrannassa tai Helsingissä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Support Manager, Integration Care, Terhi Krutsin, puh: 050 400 5263, terhi.krutsin@visma.com. Soittoaika ti 2.4. Klo:13-16 ja ke 10.4. Klo:13-16.

Visma Solutions auttaa jo yli 170 000 asiakasta tehostamaan ja automatisoimaan liiketoimintaansa. Taloushallinnon, palkanlaskennan, verkkolaskutuksen, asiantuntijayritysten toiminnanohjauksen ja sähköisen allekirjoituksen tuotteemme ovat markkinajohtajia omilla aloillaan. Kasvutarinamme jatkuu ja tällä hetkellä meitä on yli asiantuntijaa 200 Helsingissä ja Lappeenrannassa. Lue lisää: www.vismasolutions.com.

Visma on pohjoismainen softatalo, jonka asiantuntijat auttavat yrityksiä ja organisaatioita tekemään asiat fiksummin uusimpaan teknologiaan pohjautuvien pilvipalveluiden avulla. Yrittäjähenkinen draivi ja monikansallinen konserni luovat ainutlaatuisen työympäristön ja loistavia uramahdollisuuksia.

Täytä hakemus

Tietosuojaseloste

Takaisin