Pricing Analyst

Visma Solutions on osa Visma-konsernia, joka on Euroopan suurin SaaS-yritys. Etsimme nyt voimakkaan kasvumme tueksi Hinnoitteluanalyytikkoa!

Toimit asiantuntijana tuotteiden hinnoitteluun liittyvissä asioissa. Kehität ja edistät tuotteidemme kilpailukykyä hinnoittelun avulla sekä  analysoit ja simuloit hinnoittelun vaikutusta liikevaihtoon ja kannattavuuteen. Lisäksi ylläpidät tuoterekisteriämme ja kehität tuotehallinnan  prosesseja. Tuotteemme (Netvisor, Severa, ValueFrame, Maventa ja Visma Sign) ovat SaaS-tuotteita ja työskentelet laaja-alaisesti niiden parissa. Toimit osana Products & Markets-tiimiämme yhdessä tuotepäälliköiden kanssa.

Mitä odotamme?

Olet analyyttinen ja sinulla on jo kokemusta BI-tuotteiden hyödyntämisessä analyysien rakentamisessa sekä tunnet SaaS-liiketoiminnan perusteet. Haluat myös kehittyä SaaS-tuotteiden hinnoittelun ammattilaiseksi. Sinulla on kaupallinen tai tekninen koulutus ja muutaman vuoden näytöt ohjelmistotoimialalta tai hinnoittelun parista työskentelystä.

Työntekijämme ovat ratkaisukeskeisiä, positiivisia sekä yhteisiin tavoitteisiin sitoutuneita. Ohjelmistoala kehittyy nopeasti ja muutokset ovat jatkuvia. Tämä vaatii työntekijöiltä rohkeutta, ketteryyttä sekä uusien asioiden oppimista joka päivä.

Mitä tarjoamme?

Meidät on valittu Great Place to Work -yritykseksi kahdeksana peräkkäisenä vuotena. Asetamme korkeita tavoitteita ja annamme työntekijöille paljon vastuuta tuloksiin pääsemisestä.

Tarjoamme viihtyisän ja rennon työyhteisön sekä modernit työvälineet ja kilpailukykyiset edut. Työsuhde on vakituinen ja työpaikka sijaitsee joko Helsingissä tai Lappeenrannassa. Haku päättyy 4.8.2019.

Lisätietoja tehtävästä antaa Tuotejohtaja Janne Lyytikäinen, janne.lyytikainen@visma.com, puh. 040-739 0278.

Visma Solutions auttaa jo yli 170 000 asiakasta tehostamaan ja automatisoimaan liiketoimintaansa. Taloushallinnon, palkanlaskennan, verkkolaskutuksen, asiantuntijayritysten toiminnanohjauksen ja sähköisen allekirjoituksen tuotteemme ovat markkinajohtajia omilla aloillaan. Kasvutarinamme jatkuu ja tällä hetkellä meitä on yli asiantuntijaa 200 Helsingissä ja Lappeenrannassa. Lue lisää: www.vismasolutions.com.

Visma on pohjoismainen softatalo, jonka asiantuntijat auttavat yrityksiä ja organisaatioita tekemään asiat fiksummin uusimpaan teknologiaan pohjautuvien pilvipalveluiden avulla. Yrittäjähenkinen draivi ja monikansallinen konserni luovat ainutlaatuisen työympäristön ja loistavia uramahdollisuuksia.

Täytä hakemus

Tietosuojaseloste

Takaisin