Puutarhuri

VPS Yhtiöihin kuuluva VPS Henkilöstöpalvelu on vuodesta 1987 lähtien toiminut, henkilöstövuokraukseen ja rekrytointiin erikoistunut yritysketju, jonka kattavuus on koko Suomi. Lisäksi meillä on toimipisteet Budapestissa ja Tallinnassa. Olemme HPL Henkilöstöpalveluyritysten Liiton jäsen. VPS Henkilöstöpalvelu on sitoutunut laatuun ja asiakaspalveluun, tunnuslauseemme on VALITSEMME PARHAAT SINULLE. Lisää yrityksestämme http://www.vps.fi -sivuilla.


PUUTARHURI

Etsimme asiakasyrityksellemme ammattitaitoisia puutarhuria Oulun alueelle. Asiakasyrityksemme on keskittynyt piharakentamiseen ja työtehtävät pitävät sisällään monipuolisesti erilaisia viherakentamisen tehtäviä kuten esimerkiksi kasvien istutusta ja nurmikon tekoa. Tarvittaessa myös töiden organisointia ja muiden työntekijöiden ohjausta.

Työt alkavat sopimuksen mukaan kevään aikana, lumien sulettua. Töitä tehdään täysipäiväisesti ja työsuhde on määräaikainen (kesäkausi 2021). Välillä työpäivät voivat venyä pidemmiksi, joten pystythän joustamaan työajoissa.

Odotamme hakijoilta
- Työturvallisuuskorttia
- Aikaisempaa kokemusta (ja alan koulutusta esim. puutarhuri) vastaavista tehtävistä
- Hyvää fyysistä kuntoa
- Suomen kielen taitoa
- Vähintään henkilöauton ajokorttia

Lisätietoja tehtävästä arkisin klo 9-15 Martti Heikkilä P. 0400 814 628 tai sähköpostitse martti.heikkila@vps.fi.

Tätä tehtävää voit hakea oheisen linkin tai www.vps.fi -sivujemme kautta. Mikäli olet jättänyt hakemuksesi meille jo aikaisemmin, käy liittämässä se saamillasi tunnuksilla tähän paikkaan. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja tehtävä täytetään sopivan henkilön löydyttyä.

 
Täytä hakemus
Tietosuojaseloste
 
Takaisin